Bukkit-Spigot forumlarının development kısımlarının skunitynin bilmemkaç kat oluşu*
https://hub.spigotmc.org/javadocs/spigot/
hiçbir şey bilmeden kütüphane kullanmak gerekliyken, kütüphaneyi açıklayan yerlerde gezmek mi gereksizHiçbir şey bilmeden bu sitede dolaşmak gereksiz Yine de teşekkürler
absululi doğru önce java öğren (plugin yazmaya yetecek kadar) sonra yazarsın be gülümhiçbir şey bilmeden kütüphane kullanmak gerekliyken, kütüphaneyi açıklayan yerlerde gezmek mi gereksiz
Katılıyorum. İlk 20 ders yeterlidir normalde. Daha ileri gitmek istiyosan tüm dersleri izleyebilirsin. Yetersiz gelirse yabancı kanallara bakabilirsin.absululi doğru önce java öğren (plugin yazmaya yetecek kadar) sonra yazarsın be gülüm
absululi doğru önce java öğren (plugin yazmaya yetecek kadar) sonra yazarsın be gülüm
<<< Bu çocuk plugin kodlayarak java öğrendiKatılıyorum. İlk 20 ders yeterlidir normalde. Daha ileri gitmek istiyosan tüm dersleri izleyebilirsin. Yetersiz gelirse yabancı kanallara bakabilirsin.
20 den sonra jframe mc de jframe mi açacan napıcanKatılıyorum. İlk 20 ders yeterlidir normalde. Daha ileri gitmek istiyosan tüm dersleri izleyebilirsin. Yetersiz gelirse yabancı kanallara bakabilirsin.
kesinlikle javayla hiç bi işim yoktu ama çok acı bi olay gerçekleşiyor tersten başlayınca bir hata sizi 1 ay geriye götürüyor. 1 ayda o sorunu çözmek için javayı öğreniyorsun ki bunun yerine direk java da öğrenilebilirdi tamamı<<< Bu çocuk plugin kodlayarak java öğrendi
*ve okuyanların beyni yanar*
Hayır hayatımda hiç java ders videosu vb şeyler izlemedim ve java öğrendikten sonra C#'da basit şekilde öğrendim20 den sonra jframe mc de jframe mi açacan napıcan
kesinlikle javayla hiç bi işim yoktu ama çok acı bi olay gerçekleşiyor tersten başlayınca bir hata sizi 1 ay geriye götürüyor. 1 ayda o sorunu çözmek için javayı öğreniyorsun ki bunun yerine direk java da öğrenilebilirdi tamamı
Biraz düşündüm ve sonra dedim ki: "Ha?"<<< Bu çocuk plugin kodlayarak java öğrendi
*ve okuyanların beyni yanar*
ivit sadece mantık.Hayır hayatımda hiç java ders videosu vb şeyler izlemedim ve java öğrendikten sonra C#'da basit şekilde öğrendim
(Hala da izlemiyorum (java) bilgim minecraft için yeterli )
*Şu anda C#'da XNA kullanarak oyun kodluyor.*
Şşşş sakın kimseye söylemeBiraz düşündüm ve sonra dedim ki: "Ha?"
Hayır sana şifremin 1234 olduğunu asla söylemiyeceğimivit sadece mantık.
Hangi tuşla kodluyoduk??Şşşş sakın kimseye söyleme
evet bu örnekte de javayla kafayı yemiş bir insanı görüyoruzŞşşş sakın kimseye söyleme
Hayır sana şifremin 1234 olduğunu asla söylemiyeceğim