Plugin'e Kütüphane ekleme

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben yazdığım pluginlerde mysql olsun birçok class library kullanıyorum ve pluginde gayet başarılı çalışıyor fakat iş kendi yaptığım bir kütüphaneyi eklemeye gelince oyun içinde kütüphaneye erişemiyor bu 2 class library arasındaki fark ne yoksa ben yanlışmı yapıyorum birşeyi ?
Bilen biri aranır.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kütüphane eklemeyi bildiğimiz craftbukkit ekleme diye biliyorum ama..propertiesten craftbukkit nasıl ekleniyorsa ekliceğin plugini ekliyosun, sunucuyada onu gereken yere yüklüyorsun..hm sanırım yanlıs.
Fakat ben mysql connector kullanırken oraya mysql kutuphanesini atmıyorum pluginler arasına kütüphane ekleme olayınıda biliyorum plugin normal olarakda çalışıyor amaç kendi kütüphanemdeki bir olayı çalıştırmak pluginde.[DOUBLEPOST=1425507135,1425505394][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar sanırım manifest mf de belirtmem gerekiyormuş bilgisi olan varmı ?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) Nedesem.[DOUBLEPOST=1425572699,1425572649][/DOUBLEPOST]Manıfest-mf eklemeyi bilenler varsa bana anlatsın gerisini ben hallederim zaten yazılcak kodları biliyorum dosayaya yanlız aktaracağım yeri bulamıyorum.:/

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Kütüphane eklediğin eklentilerin aynılarının eklentiyi yerleştirdiğin yerde bulunması lazım, eklenti CraftBukkit'i bulmazsa nasıl çalışmayacağı gibi AuthMe'yi kütüphane eklediğinde ve eğer sunucuda öyle bir eklenti bulunmadığı takdirde eklentin hata verecektir. Fakat Class'lar zaten eklentinin kendisinde bulunduğu için herhangi bir eklentiye gerek duymaz direk kendi kodlarıyla çalışır. Kütüphanelerdeki eklentiler zaten Class'lardan oluşmaktadır karşılaştırılacak şeyler değiller anlayacağın.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır benim anlatmak istediğim mesela ben mysql giris class'ı yazdım kütüphane olarak baglan(ad,sifre) baglanıo vesayre ben bu kütüphaneyi craftbukkit gibi ekleyince çalışmıyor pluginin oldugu yere atmayı da denedim.