Pluginer Alımı.

TheCronixTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Survival Sunucu Acıcaz Ve Pluginer Lazım

Başlıktada Söylemiş Olduğum Gibi , Sunucu Acıcaz Ve Pluginerimiz Henüz Yok Bende Sizlerden Yardım Almak Amacıyla Bu Konuyu Acıyorum , Eğer Plugin Hakkında Kendinize Güveniyorsanız , Ulasabilirsiniz.

Sunucumuzun Konusu ;

https://forum.gamer.com.tr/konu/herosurvival-efsane-geri-doenueyor-15-06-2017.366697/

Mikrafonu Olmayan Kisiler Ciddiye Alınmicaktır.

İsminiz :
Yaşınız :
Tecrübeleriniz :
Neden Ben ? :

Canercanpro123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsminiz : Caner Can
Yaşınız : 15
Tecrübeleriniz : Plugin türkçeleştirebiliyorum. Hata varsa düzeltebiliyorum. Plugin yazabiliyorum. Plugine ek şeyler ekliyebiliyorum.
Neden Ben ? : Sunucunuzu beğendim. Suncunuzu geliştirmek ve büyük yerlere taşımak istiyorum.

SKPEM: facebook:sende-gel0526

minecraf-daymınd

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsminiz :Ugur
Yaşınız :15
Tecrübeleriniz :birçok server açtım ffa faction ama şu an hub çalışıyom rahatlıkla birçok oyunu yaparım
Neden Ben ? :pişman olamzsın

wernawerf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsminiz : onur
Tecrübeleriniz : daha once 11 serverde pluginerlık yaptım. bbunun 6 serverı survivaldı
Neden Ben ? : dursutum tecrubelıyım cana yakınım sevecenım cabuk kaynasırım boyle

CandY52

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adım:Alperen
Yaşım:15
Tecrübelerim:pluginlerden Anlarım Builderlikte de iyiyim. Minecraft ta Serverlar hakkında Cok bilgim var.
Neden Ben?:Minecraft hakkında herseyi biliyorum Pluginlerden Cok iyi anlarım
Benle İletisime Gec:
Skype = Know.Kral
MIKROFON VAR

Son düzenleme:

JeanBX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsminiz : Orhun
Yaşınız : 17
Tecrübeleriniz : Pluginer Hakkında Bılgım %92 %100 olamaz Çunku Illakı Bır Eksıgım Vardır.
Neden Ben ? : Cunku Bır Plugıner Alımı Icın Foruma Gelmıssınız Bende 2 Senelık Plugıner Oldugum Icın Sızı Secıyorum
HAK EDEN KAZANSIN
Not: KUSURA BAKMAYIN AMA MIKROFONUM YOK

TheCronixTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım:Alperen
Yaşım:15
Tecrübelerim:pluginlerden Anlarım Builderlikte de iyiyim. Minecraft ta Serverlar hakkında Cok bilgim var.
Neden Ben?:Minecraft hakkında herseyi biliyorum Pluginlerden Cok iyi anlarım
Benle İletisime Gec:
Skype = Know.Kral
MIKROFON VAR
Skype eklicem bakarsanız ?

İsminiz : onur
Tecrübeleriniz : daha once 11 serverde pluginerlık yaptım. bbunun 6 serverı survivaldı
Neden Ben ? : dursutum tecrubelıyım cana yakınım sevecenım cabuk kaynasırım boyle
Skype verebilirmisiniz ?