Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Rabisu dan aldığım server için pluginer arıyorum server skyblock serveri olucak. İlgilenen arkadaşlar bana skypedenulaşsın. Skype : imcharizard
Merhaba ben hem skype hem sorm üzerinden baş vurdum adım ve yaşım skype bilgilerimde yazıyor komut bilgim:%60 %70 %100 bilen birisi varsa da helal olsun minecrafttı ezberlemiş demeki Server bilginiz nedir: bi sürü serverda yetkili oldum oraları yüksek yerlere taşıdım örnek istersenizde skypeden sölerim En önemli ve Tek değinmek istediğim konu ise oyuncuya saygılımıyım: Evet oldukça dürüst saygılı saygı çerçevesi içinde konuşan laflara karışmayan a sosyel değil de sosyel olan birisiyim a sosyel derken tek takılmam yani ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.