Pluginer Aranıyor.

DenizNoble

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, serverimize sağlam , saygılı bir pluginer arıyoruz.
Önceliğimiz AAC plugininden anlamasıdır AAC= Advanced Anti Cheat

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
orijinal aac ise anlamaya gerek yok takıldığın yerleri sor spigottaki sayfasına adam cevaplıyo

ErtanD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
orijinal aac ise anlamaya gerek yok takıldığın yerleri sor spigottaki sayfasına adam cevaplıyo
Kardeşim sanırsam yarım okumuşsun konuyu biz AAC'den sorupda yanıt aldıgımızı biliyorum fakat "
Önceliğimiz AAC plugininden anlamasıdır AAC= Advanced Anti Cheat" Önceliğimiz olarak oraya eklemişiz :)

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sanırsam yarım okumuşsun konuyu biz AAC'den sorupda yanıt aldıgımızı biliyorum fakat "
Önceliğimiz AAC plugininden anlamasıdır AAC= Advanced Anti Cheat" Önceliğimiz olarak oraya eklemişiz :)
hangi plugin olursa olsun sahibi az bişi ilgileniyorsa yorum olarak attığın sorunları cevaplar :olgun:

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
AAC öyle anlattığın kadar basit bi plugin değil. Pluginin yapımcısı senin sunucunu tahmin etmeye çalışarak cevaplıyor. Ayarlarını en iyi şekilde yapabilmen için önce hacked-client bilgin olması lazım ve oldukça fazla test etmen gerek. (Bütün anti cheat pluginleri için aynısı geçerli)

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
AAC öyle anlattığın kadar basit bi plugin değil. Pluginin yapımcısı senin sunucunu tahmin etmeye çalışarak cevaplıyor. Ayarlarını en iyi şekilde yapabilmen için önce hacked-client bilgin olması lazım ve oldukça fazla test etmen gerek. (Bütün anti cheat pluginleri için aynısı geçerli)
PAC :( türk yapımı vede çalışıyo killaura knockback noslowdown korumasını açtım sadece lag olmasın diye aac anlamaya gerek yok dememin sebebi ztn ayarlı bir şekilde geliyor sana orda hile koruması v.s. çok sorun çıkarsada gider sorarsın

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
PAC :( türk yapımı vede çalışıyo killaura knockback noslowdown korumasını açtım sadece lag olmasın diye aac anlamaya gerek yok dememin sebebi ztn ayarlı bir şekilde geliyor sana orda hile koruması v.s. çok sorun çıkarsada gider sorarsın
Evet çalışıyordur eminim fakat bypasslamasıda çok kolaydır :) Ayarlı bir şekilde geliyor diyorsun her sunucunun tps değeri ping değeri birbirinden farklıdır buna bağlı olarakda ayarlar değişecekdir. Knockback olayına gelirsek şuanda piyasadaki tüm pluginler knockback olayında fazlaca false-positive veriyor. Eğerki bir anti cheat pluginini sunucuna göre iyice test ederek ayarlamazsan hile kullanmadan oynayan oyuncularına haksızlık etmiş olursun çünkü hile kullanmamalarına rağmen false-positiveden atılma şansları olur. Umarım yeterince anlatabilmişimdir. (Bizzat kendim NCP için 1 ayda config ayarladım. Basit killauraları görebiliyor.)