--Pluginer Arayanlar İçeri -- //<-/--/// İstekk Varsa İçeri //--<</-/

MatraxCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Beyler

Ben Bu Konuyu Açma Sebebim Kesinlikle Kişisel Düşüncemdir. Konudada Belirttiğim Gibi Pluginer Olma Çabaları İçerisindeyim.
Yani Bu Ne Demek ? ..

Şöyle Yaklaşık 3 Aydır Pluginler Hakkında Birşeyler Yapmaya Çalışıyorum Kendim Hazırlamaya Çalışıyorum Her Türlü Plugini Türkçeleştirmeye Çalışıyorum Yani birçok Yeteneğimin Olduğu kanaatindeyim. Bu Yüzden Eğer Bir Sıkıntısı Olan Bir Yardım Gerekirse Bana Burdan Mesaj Atabilir Veya Facebook Üzerinden Bana Ulaşabilir.

Minecraft'ı 10 Yaşından Beri Oynuyorum Ve Baya Bir İlerleme Olduğunu Görmüş Bulunmaktayım.
Yaşım 16
1999 Bayburt Doğumluyum

Karadenizli Arkadaşlarıma Selamlar :)

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir pluginin sadece configini editlemekle pluginer olunmaz kardeşim.

MatraxCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hayır İstanbul'lu :( (profiline göre)
Bir pluginin sadece configini editlemekle pluginer olunmaz kardeşim.
Adam haklı beyler dağılın...
Böyleleri hala bu nesilde bitemedi ya :D Skype'da adının önüne havalı bir şekilde "Pluginer" yazıp sadece Config düzenlemeyi, onu da tam yapamayan kişiler.
Pluginer Plugini Türkçe Yapan Kişiye Mi Yoksa @KRHN gibi Plugin Yazan Kişilere Mi Deniyor ?
Ya Simdi :) Söyle birsey var Ne Deseniz Haklısınız bir şey Diyemem Kelimelerinze Saygı Duyarım Ama Ne Bileyim Nasıl Kanıtlayabilirim :)) Ama Kesilinkle Saygı Duyuyorum[DOUBLEPOST=1433602248,1433602160][/DOUBLEPOST]Pluginer bildiğime göre plugin yapanlara yani bu konu hakkında bilgileri olana , editleyebilene deniyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?
Bu Arada @KRHN yani bilgim yoktu forumda pluginer diyolar mesajalrda gördüklerime göre , ama işine yanlış bir cümle kurduysam kusura bakmayın :)

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ya Simdi :) Söyle birsey var Ne Deseniz Haklısınız bir şey Diyemem Kelimelerinze Saygı Duyarım Ama Ne Bileyim Nasıl Kanıtlayabilirim :)) Ama Kesilinkle Saygı Duyuyorum[DOUBLEPOST=1433602248,1433602160][/DOUBLEPOST]Pluginer bildiğime göre plugin yapanlara yani bu konu hakkında bilgileri olana , editleyebilene deniyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?
Pluginer düzenleyene değil, yapana denir.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Hevesinizi kırmak istemem ama pluginer diye bir şey yoktur. Developer düzenleyici, author yazardır. Pluginer biz çılgın Türklerin ortaya attığı bir kavramdır.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi