Pluginer Ariyorum Acilll

JackJapool[MyOnur]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Yakinda Ben Hub Server Acacagim.Serverim İcin Pluginer Ariyorum

Pluginlerden Cok Iyi Anlayanlar Basvurabilir.

Notlar

Not : 3Tane Mod Icin Yapacak Skyblock Faction Creative 1Tane Yapsada Olur .
Not2 : Serverimize Özel Plugin Paketi Yapacak [ Alinti olmucak ]

Pluginerde Olmasi Gereken Özellikler.

Plugini Türkceleştirmeyi bilecek [ Bilmesede Olur Fakar Bilenler Öncelikli Olacak ]

Bu Kadardir Fazla Bir şey Istemiyorum

Basvuru için
Skype MoonGamingTR
Skypesi Olmayanlar Konu Altindan Basvurabilir Veya Mesaj Atarak.
_

Edit : 1.6.2 İcin[DOUBLEPOST=1375395862,1375394709][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1375399637][/DOUBLEPOST]Güncel

JackJapool[MyOnur]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:) Beni cidden güldürdün :sırıtmak:
Konuyu okumadan bana şunu bilmiyorsun falan yazma :)
Önce konuyu oku yadan konuyu ben sana anlatayım:
Konuda belirttiğim gibi yetkileri ayarlı groupmanager veriyorum ancak içinde hangi pluginin yetkisi ayarlı ise onu konun içine yazıyorum onuda görmüşsündür herhalde vip özelliklerine ne koydum seni hiç mi hiç ilgilendirmez istediğimi yazarım oraya ancak ben öyle biri değilim düzgün bir şekilde yapıp sizlere sunuyorum o plugin paketi değildir sadece GroupManager'dır yorumları okursan baya sonda kileri orada >>TheLegend<< arkadaşımızın sorduğu soruya cevabımı yani böyle bir şeyi neden yaptığımı yazdım.

1.Bilmiyorsun Demedim 2.
BEN KONUYU YORUMLARİ OKUMAM SADECE BİRAZ BAKARİM SONRA İNDİRİRİM AMA BİRSEY DİCEM BEN İNDİRDİM VİP OZELLİGİNE BAKTİM VİPSTR WAR NORMAL VİPDE OZAMAN ULTRAVİP MEGAVİP KİMSE ALMAZ ? SANA ÖNERİM VİPSTR FELAN KALDİR OYUNCULARDA VİPSPD WAR ONLARİDA KALDİR

HarunAkıska

Marangoz
En iyi cevaplar
0
haci ne gerek var böyle bilmiyip biliyorum diyenlere ekle skype:h1arun2 istedin tüm pluginler var hub kurulum biliyorum ekle dedim gibi skype:h1arun2