Pluginer Arıyoruz ! ! ! 1.9 Survival için Ücrette Sıkıntı yok | ACİL | ACİL |

CrazyDarkNeSsS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Mercury Survival takipçileri; bugün sizlerle Mercury Survival sunucumuzda alım olacağını ve başvuru yapan arkadaşları aramızda görmek için bir konu açmış bulunmaktayım. Umarım başarılı olursunuz, sunucu bilgilerimiz konu içerisinde mevcuttur.
⇤⇥
> Sunucu Bilgileri
Mercury Survival sunucumuz 120 kapasitelidir. Rabisu Hosting güvencesindedir. Gelecek günlerde gelişecek ve sizlere güzel oyun desteği sunacaktır. 6 GB RAM bulunmaktadır. Sunucumuz 1.9 Survival olacaktır.
> İletişim Bilgileri
Discord:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.
> Başvuru Formu
adın:
soyadın:
ne kadar ilgilisin:
kaç yıldır oynuyorsun:
Pluginler hakkında bilgin ne kadar:
Daha önce hiç Plugin paketi yaptın mı:

> Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler
Ekibimizi aşağıda olacak alım yapılacak bölümlerden oluşturacağız. Bölüm ise;
PLUGİNER
⇤⇥
İlginiz için teşekkürler, iyi oyunlar.

↓↘↙↓
Yetkili Alımı Konusu bu kadardı. Teşekkürler.
İyi forumlar!

Afrodit11

Marangoz
En iyi cevaplar
0
adın:Alieren
soyadın:Veremem
Ne tür Pluginler yaptın:Skyblock Conconcraft survival Faction tarzı mc server oyunlarının plllerinin %96 sını biliom
ne kadar ilgilisin:genelde ilgilenirim sadece haftasonu oyundayım okuldan dolayı
kaç yıldır oynuyorsun:2.5yıldır
Pluginler hakkında bilgin ne kadar:yüzde olarak ifade edersem %95
Daha önce hiç Plugin paketi yaptın mı:evt kendi Skyblock paketimi faction survival concon pkaetlerim hatta pvp paketim bile hazırlamıstım
Hatta istersen serveri 1.11.2 concon yapabiliriz concon paketim 1.11.2 de calısıo hem hile oranıda %10 a kadar iner

CrazyDarkNeSsS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
adın:Alieren
Ne tür Pluginler yaptın:Skyblock Conconcraft survival Faction tarzı mc server oyunlarının plllerinin %96 sını biliom
ne kadar ilgilisin:genelde ilgilenirim sadece haftasonu oyundayım okuldan dolayı
Daha önce hiç Plugin paketi yaptın mı:evt kendi Skyblock paketimi faction survival concon pkaetlerim hatta pvp paketim bile hazırlamıstım
Hatta istersen serveri 1.11.2 concon yapabiliriz concon paketim 1.11.2 de calısıo hem hile oranıda %10 a kadar iner
Sen bi Discord'a gelsene hocam..

Efehan11

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
adın:Ömer
Ne tür Pluginler yaptın:Skyblock Faction
ne kadar ilgilisin:7 24
Daha önce hiç Plugin paketi yaptın mı: Hayır Yapmadım
İletişim: Skype: roolbaba

CrazyDarkNeSsS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
adın:Ömer
Ne tür Pluginler yaptın:Skyblock Faction
ne kadar ilgilisin:7 24
Daha önce hiç Plugin paketi yaptın mı: Hayır Yapmadım
İletişim: Skype: roolbaba
16
Yaş üstü biri gelebilirse daha hoş olabilir...

Soropureiya

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
adın: vermiyorum
soyadın: vermiyorum
Ne tür Pluginler yaptın: herhangibi bir şekilde java üzerinden plugin yazmadım
ne kadar ilgilisin: genelikle okuldan sonra yani 17:30 gibi pc başında olurum
kaç yıldır oynuyorsun: 4-6 yıldır
Pluginler hakkında bilgin ne kadar: değişir genelde işime yaricak pluginlerle uğraşırım her gün yeni pl lere bakan psikopatlardan değilimdir arada lazım olunca araştırma yaparım ama bilgim çok diyebilirim
Daha önce hiç Plugin paketi yaptın mı: birçok yaptım kendi sunucularıma tanıdıklarımın sunucularına ama hiç internetde paylaşmadım

CrazyDarkNeSsS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
adın: vermiyorum
soyadın: vermiyorum
Ne tür Pluginler yaptın: herhangibi bir şekilde java üzerinden plugin yazmadım
ne kadar ilgilisin: genelikle okuldan sonra yani 17:30 gibi pc başında olurum
kaç yıldır oynuyorsun: 4-6 yıldır
Pluginler hakkında bilgin ne kadar: değişir genelde işime yaricak pluginlerle uğraşırım her gün yeni pl lere bakan psikopatlardan değilimdir arada lazım olunca araştırma yaparım ama bilgim çok diyebilirim
Daha önce hiç Plugin paketi yaptın mı: birçok yaptım kendi sunucularıma tanıdıklarımın sunucularına ama hiç internetde paylaşmadım
Hocam Discord adresimize gel Konuşalım.

Afrodit11

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ATERNOSDA SIKINTI VAR REİZ PL YUKLENMİO NE ZAMAN GECER BİLMİOM SEN BASKA PLUGİNER BUL EN İYİSİ

TeknoKurt

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
adın: Yunus
soyadın: Turan
Ne tür Pluginler yaptın: java programlama dilini bilmediğimden yazmayı denemedim.
ne kadar ilgilisin: Okul dolayısıyla tam süre veremiyorum fakat haftasonları online olurum
kaç yıldır oynuyorsun: 6
Pluginler hakkında bilgin ne kadar: 1.5.2 sürümünden beri pluginlerle ilgilenmeye başladım ve kendimi bu konuda geliştirdim. Halada geliştirmeye devam ediyorum. (hiçbir zaman hiçbir konuda dört dörtlük olamayız :) )
Daha önce hiç Plugin paketi yaptın mı: Daha çok faction plugin paketi yaptım ve görev gördüğüm tüm sunucular en az 20+ kişi sayısına ulaşıyordu. Sıfırdan bi paket kurduğum sunucuda en az 20 kişi oluyordu.

CrazyDarkNeSsS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
adın: Yunus
soyadın: Turan
Ne tür Pluginler yaptın: java programlama dilini bilmediğimden yazmayı denemedim.
ne kadar ilgilisin: Okul dolayısıyla tam süre veremiyorum fakat haftasonları online olurum
kaç yıldır oynuyorsun: 6
Pluginler hakkında bilgin ne kadar: 1.5.2 sürümünden beri pluginlerle ilgilenmeye başladım ve kendimi bu konuda geliştirdim. Halada geliştirmeye devam ediyorum. (hiçbir zaman hiçbir konuda dört dörtlük olamayız :) )
Daha önce hiç Plugin paketi yaptın mı: Daha çok faction plugin paketi yaptım ve görev gördüğüm tüm sunucular en az 20+ kişi sayısına ulaşıyordu. Sıfırdan bi paket kurduğum sunucuda en az 20 kişi oluyordu.
BENİ BUL YİĞİDİM :D
Discord sunucumuza gel konuşalım

cezapro35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
> Başvuru Formu

adın:Emircan
soyadın:
Ne tür Pluginler yaptın:Her türlü oyun mod/türü YAPTIM Skyblock/survival/bedwars/pvp/arenapvp/1vs1/Factions vb
ne kadar ilgilisin:Artık Kolay geliyor kendi pluginlerimi yazmaya başlıyorum yavaştan.
kaç yıldır oynuyorsun:2
Pluginler hakkında bilgin ne kadar:%95 Bilgim vardır Çok güzel yenilikler kendim özel yapmaktayım!
Daha önce hiç Plugin paketi yaptın mı: Yaptım en çok Skyblock üstüne

PLUGİNER

CrazyDarkNeSsS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
> Başvuru Formu

adın:Emircan
soyadın:
Ne tür Pluginler yaptın:Her türlü oyun mod/türü YAPTIM Skyblock/survival/bedwars/pvp/arenapvp/1vs1/Factions vb
ne kadar ilgilisin:Artık Kolay geliyor kendi pluginlerimi yazmaya başlıyorum yavaştan.
kaç yıldır oynuyorsun:2
Pluginler hakkında bilgin ne kadar:%95 Bilgim vardır Çok güzel yenilikler kendim özel yapmaktayım!
Daha önce hiç Plugin paketi yaptın mı: Yaptım en çok Skyblock üstüne
PLUGİNER
Skype Emir.17302
Discord
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gg/AH26US
Acil gelin.