Pluginer , Builder Alımı |

En iyi cevaplar
0
Selam Arkadaşlar. Ben ve Arkadaşım Bir Sunucu Açmaya Karar verdik. Bu sunucu için Pluginlerden Çok iyi anlıyan bütün sunucular için ayrı ayrı plugin paketleri yapabilen birine ihtiyacımız var. (op faction , op skyblock , skypvp ) ve tabii ki Bu Sunucuların Maplarını Yapabilicek İyi Bir Mimara İhtiyacımız var. tabii ki Tek basıma yapamam diyen arkadaşlar olabilir. Yanınıza Bir Arkadasınızı Yardımcı olması İçin Alabilirsiniz.

▬▬▬▬▬▬ Sunucu Özellikleri ▬▬▬▬▬▬
Hosting : Batihost veya Kodzer olabilir
Ram
: 16 Gb

Slot : Tabikide Sınırsız
▬▬▬▬▬▬ Sunucu Özellikleri ▬▬▬▬▬▬

Eğer Bu Dediklerimi Yapabilicekseniz ve gerçekten anlıyorsanız Tek Yapmanız Gereken Skype veya facebook adresinizi bırakıp Mimar veya Pluginer Yazmanız Yeterli olucaktır.

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
pluginer olurum GameTurkMC pluginerıyım :)
iyi günler Skype: live:zafergursoy2002

AhmetKayaHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mimar olabilirim hazır kendim yaptığım çok güzel Faction mapleri var aynı zamanda tam simetrik market market mapi mde var eğer kabul ederseniz veririm.

Ek pluginleri ayarliya bilirim (warp menü , kit menu vb...) , ( serverlistmanager) , (tabmanager) , (essentials kitlerini) , Skript de %80 bilgim vardır . Serverda partickel effect plugini ayarlarım çok güzeldir Vip lere verebilirsiniz mesela

zEnderPvp

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skaype: CyanitoHD minecraft fotorafı var builder olmak istiyorum daha önce 2 serverde builderlik yaptım cevap verirseniz sevinirim