Pluginer

rustedmirza

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adım
Mirza
Yaşım
17
İstediğim Yetki
Pluginer
Görev İstediğim Sunucu Türü
Fark etmez
Yetki istemiyorum. Sunucuda oynamayacağım. İstediğiniz pluginlere bir ücret belirlerim ve plugini yazıp teslim ederim. Yazdığım pluginleri başka hiçbir yerde hiçbir şekilde kullanmam ki plugininiz sunucunuza özel olsun. Java ile plugin yazarım, istediğiniz şey basit ise Skript plugini ile yazarım ki sunucunuz daha hafif çalışsın. Ücretlendirme şu şekildedir: Verdiğim ücretin ilk yarısını plugini yazmaya başladığımda alırım, ikinci yarısını ise plugin tamamlandığında alırım. rusted#0062

Çok karşılaştığımdan dolayı birkaç ufak not ekleyeceğim:

- Devamlı çalışamıyorum (Developer gibi sunucunuzun pluginerı olamam yani, istediğiniz plugini yazıp teslim ederim)
- "Skywars", "Jobs" tarzı pluginleri pluginerlara yaptırmanıza gerek yok, internette gördükleriniz ihtiyacınızı kesinlikle karşılayacaktır. Cüzdanınıza yazık.
- Dilerseniz seçtiğiniz pluginlere ucuz bir fiyat karşılığı Türkçe çeviri de yapabilirim.
- Pack yapmıyorum. Sadece belirttiğiniz bir plugini yapıp size teslim ediyorum. Pluginlerin ne işe yaradığını tek tek belirttiğiniz sürece istediğiniz kadar plugin yaptırabilirsiniz tabi.
- "Şöyle bir projem var", "şöyle bir server yapmak istiyorum" gibi işlerde yardımcı olamam. Sadece belirttiğiniz fonksiyonlardaki pluginleri yazarım.

Son düzenleme: