Pluginler Hakkında Yardim

Lony

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba biz yeni bir server actik gamersturk ekibi olarak fakat plugin olayinda yeniyiz bazı sorularım olcakti.20 tane plugin ekledik sorunsuz calişiyorlar ama bazı pluginleri bulamadik mesela taba basınca adminleri renkli olmasını istiyorum nasil yaparim? Ve adminlerin yanlarina chatte gozurmesi için builder kurucu ve admin tagi eklemek istiyorum ornek olarak [Kurucu]Lony son olarakta adminlerin yetkilerini nasil duzenlerim mesela buildera sadece gamemode 1 ozelligi ekleme filan :) Koruma duvari nasil cekebilrim? yani milletin yaptigimiz yerleri kırmaması için permission pluginini ekledim fakat anlayamadim ekledikten sonra servera girince hic bir kapıyı yada bir yeri kıramadik yetkiniz yok yazisi geliyor bu işlerden anlayan biri varsa lutfen yardim etsin simdiden tesekkurler :)

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sorduğun sorular gerçekten çok basit.(yada ben çok ustayım :cool: )
istersen serverin için plugin ayarlıyabilirim.(türkçeye kendim çeviriyorum.istersen komutlarıda değiştirebilirim)
adminlerin renkli olmasını ve admin rehber v.s yazması olayını 5 dakikada hallederim basit bir şey zaten.
builder perm ayarlamalarını yapabilirim.
senin koruma duvarı bizimse wg dediğimiz şeyide yapabilirim :=)
herşeyi yaparım yani :)
swde opluk isterim ama :)
birde sw vds mi ?

Lony

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sorduğun sorular gerçekten çok basit.(yada ben çok ustayım :cool: )
istersen serverin için plugin ayarlıyabilirim.(türkçeye kendim çeviriyorum.istersen komutlarıda değiştirebilirim)
adminlerin renkli olmasını ve admin rehber v.s yazması olayını 5 dakikada hallederim basit bir şey zaten.
builder perm ayarlamalarını yapabilirim.
senin koruma duvarı bizimse wg dediğimiz şeyide yapabilirim :=)
herşeyi yaparım yani :)
swde opluk isterim ama :)
birde sw vds mi ?

Simdilik normal bir sw çok yakında 100 kişilik vds alacaz suanlik test için yapıuoruz gamersturk ekibi 8 kisi yani malisef alamayiz opluga pluginleri turkcelestirdik sadece bu olay kaldi yokmu yardim edecek?