Pluginlerde sorunlarım var

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Essentialsta op olunca nickimiz kirmizi oluyor ya onu nasıl değiştirebilirim?
2. ise Bir Plotme dünya olustrdum ama Dünyada kurucu olan birinin plotmede [Kurucu] tagı yok
Bunu nasıl halledebilirim?

Ltdchocolate

Moderatör
En iyi cevaplar
0
1)Serverınızın kurulu olduğu dizinde plugins klasörüne girin.Ardından Essentials klasöründen config.yml adlı dosyayı notepad ile açın.Açıldığında yaklaşık 18.satırda Essentials (GLOBAL) yazan bir başlık olacak.Bu başlığın altında "ops-name-color: 'none' " böyle bir kod olacaktır.None kısmına kullanmak istediğiniz rengi girerek rengi değiştirebilirsiniz.

2)Grup yetkileri için hangi plugini kullanıyorsunuz ?

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1)Serverınızın kurulu olduğu dizinde plugins klasörüne girin.Ardından Essentials klasöründen config.yml adlı dosyayı notepad ile açın.Açıldığında yaklaşık 18.satırda Essentials (GLOBAL) yazan bir başlık olacak.Bu başlığın altında "ops-name-color: 'none' " böyle bir kod olacaktır.None kısmına kullanmak istediğiniz rengi girerek rengi değiştirebilirsiniz.

2)Grup yetkileri için hangi plugini kullanıyorsunuz ?

1-)Hallettim
2-)Groupmanager

Ltdchocolate

Moderatör
En iyi cevaplar
0
1-)Notepad yok Wordpad var olurmu
2-)Groupmanager

evet olur.
arsa worldunu oluşturduktan sonra group manager worlds klasörüne worldu yaratırken kullandığın isimli bir klasör gelecek.normal world de kullandığın groups.yml dosyasını kopyalayıp plotworlde yapıştır.bu şekilde yaptığınızda örneğin bir kullanıcının grubunu değiştireceğiniz de her iki worldda da grubunu değiştirmeniz gerekecektir.

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet olur.
arsa worldunu oluşturduktan sonra group manager worlds klasörüne worldu yaratırken kullandığın isimli bir klasör gelecek.normal world de kullandığın groups.yml dosyasını kopyalayıp plotworlde yapıştır.bu şekilde yaptığınızda örneğin bir kullanıcının grubunu değiştireceğiniz de her iki worldda da grubunu değiştirmeniz gerekecektir.

Son bi sorum olacak İnsanlarin plotmede worldedit kullanmasini istiyorum ama bazi esyalari koyamicaklar tnt,cakmak,lav vb.
Nasıl yapabilirim

Ltdchocolate

Moderatör
En iyi cevaplar
0
World Edit config.yml dosyasında disallowed-blocks yazısını bulup parantez içine virgül kullanarak kullanılmasını istemediğiniz itemlerin değerlerini yazabilirsiniz. Değerleri
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
tıklayarak öğrenin.

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
World Edit config.yml dosyasında disallowed-blocks yazısını bulup parantez içine virgül kullanarak kullanılmasını istemediğiniz itemlerin değerlerini yazabilirsiniz. Değerleri
tıklayarak öğrenin.

Siz kullanmasını istemediğim şeyleri yazdınız o tamamda nasıl plotmede kullancaklar bu konuda bi yardim edermisiniz?

Ltdchocolate

Moderatör
En iyi cevaplar
0
Siz kullanmasını istemediğim şeyleri yazdınız o tamamda nasıl plotmede kullancaklar bu konuda bi yardim edermisiniz?

serverinizin kurulu olduğu dizin/plugins/GroupManager/worlds/plotworld/groups.yml açıp Default kullanıcı veya world editi kullanmasını istediğiniz grubun permlerine worldedit.* permini eklemeniz yeterli olacaktır.
World editi kullanması istediğiniz grupta tüm we yetkilerinin olmasını istemiyorsanız
tıklayarak eklemek istediğiniz permleri seçip grousp.ymlye ekleyebilirsiniz.

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
serverinizin kurulu olduğu dizin/plugins/GroupManager/worlds/plotworld/groups.yml açıp Default kullanıcı veya world editi kullanmasını istediğiniz grubun permlerine worldedit.* permini eklemeniz yeterli olacaktır.
World editi kullanması istediğiniz grupta tüm we yetkilerinin olmasını istemiyorsanız
tıklayarak eklemek istediğiniz permleri seçip grousp.ymlye ekleyebilirsiniz.

Peki adam set cekcek ama 50.000 blocku gecmicek onu nasıl yapicam k.bakmayin biraz acemiyimde düzenlemede

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki adam set cekcek ama 50.000 blocku gecmicek onu nasıl yapicam k.bakmayin biraz acemiyimde düzenlemede

World-Editteki .configin içindeki Limiti değiştirerek.

ah ah aslinda simdi bu kadar mesaja gerek kalmayacakti ama kismet iste :(
AEmmit uzgunum bilgisayar aniden arizalandi bilgilerimi yani ekib icin yaptiklarimi sana en kisa zamanda atacagim :)

Bekliyorum, perm listesi olursa işim çok kolaylaşır.

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya şimdi o plotmedeki yolları oyuncular kırabiliyor bide Arsa alamiyolar Internal error occured hatası veriyo yardim edin