Pluginlerden Anlayan Baksın

kaanrarr

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar benim serverim var oyuncuların adları söyle mesela adamın adı kamil
[dünyadı][oyuncu]kamil seklinde o dünya adını yok etmek istyiorm

ve sandık bugu mesela
adam bisey yazıyr
Nick
miktar B1E999999999999
Diamond Block yazıyor
adama o miltarda elmas blok geliyor o bugun çözümü acil

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.multiverse coreye gir prefix chati false yap
2.chestshop pluginin en guncel surumunu indir o bugu halletti adamlar.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

RAdestek

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ne dedim git baska yerde kas mesajini

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
K.b kardeşim ilk attıgın mesajı görmedim
2. si sinir içerikli konuşma
3.sü git yorumunu başka yerde kas diyorsun ama biraz kendi profilini göz gezdirirmisin ben çoğunlukla yardım amaçlı mesajlar atmaya çalışıyorum...
demek istediğimm... 247 yorum 50 beğeni

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben mesaj kasmıyorum ztn soru olursada cevaplarıyorum bana hergün skaypeden kaç tane soru geliyor biliyormusun sen ? 247 mesajda hepsi yardım için degil tabikide konu dışı genlede takılıyorum ordan geliyor o mesajlarda git bi attıgım mesajlara bak !!

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
K.b kardeşim ilk attıgın mesajı görmedim
2. si sinir içerikli konuşma
3.sü git yorumunu başka yerde kas diyorsun ama biraz kendi profilini göz gezdirirmisin ben çoğunlukla yardım amaçlı mesajlar atmaya çalışıyorum...
demek istediğimm... 247 yorum 50 beğeni
ben mesaj kasmıyorum ztn soru olursada cevaplarıyorum bana hergün skaypeden kaç tane soru geliyor biliyormusun sen ? 247 mesajda hepsi yardım için degil tabikide konu dışı genlede takılıyorum ordan geliyor o mesajlarda git bi attıgım mesajlara bak !!
Millet böyle ufak şeyler için birbirinize post kasıyorsun demek çok yanlış, unutmayın mesaj sayısı değil beğeni sayısı daha önemli. 248 mesaja 51 beğeni mesajlarının forum için gereksiz olduğunu gösterir, tabi ki bu forum senin yardım ettiğin kişiler olmuyor. 80 mesajı olan ve 51 beğenisi olan birinin ise attığı 29 mesaj boştur fakat genel olarak mesajları seninkinden daha yararlıdır. 2-3 Yorum için birbirinize yorumunu başka yerde kas demek sadece tartışmaya girmek ve kendini tatmin etmek ve kibirliliktir.

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Millet böyle ufak şeyler için birbirinize post kasıyorsun demek çok yanlış, unutmayın mesaj sayısı değil beğeni sayısı daha önemli. 248 mesaja 51 beğeni mesajlarının forum için gereksiz olduğunu gösterir, tabi ki bu forum senin yardım ettiğin kişiler olmuyor. 80 mesajı olan ve 51 beğenisi olan birinin ise attığı 29 mesaj boştur fakat genel olarak mesajları seninkinden daha yararlıdır. 2-3 Yorum için birbirinize yorumunu başka yerde kas demek sadece tartışmaya girmek ve kendini tatmin etmek ve kibirliliktir.
Konu dışı genel diye bir bölüm var bimiyosan gelipte burda hava atma ben orda takılıyorum hemde benim mesaj sayımdan size ne !! Konuyu uzatmayın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Konu dışı genel diye bir bölüm var bimiyosan gelipte burda hava atma ben orda takılıyorum hemde benim mesaj sayımdan size ne !! Konuyu uzatmayın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sıkıntı mesaj sayısı değil anlamamışsın sen, sıkıntı yorum kasma demen.