Pluginlerden anlıyorsan içeri gel

chaosfight

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle s.a
Ben nostaljik bir 1.5.2 hunger games sunucusu kurmak istiyorum
Pluginlerden anlayan +13 arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi sormak istedim
Eğer yardımcı olacak olanlar varsa hamachi ağı vereyim gelsinler konuşalım

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben pluginciyim ama fakat şöyle bir sorun var 1.5.2 kurarsan sorunlar çıkabilir. -_-

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
oyunu sağdan soldan duyan hack kullanıpta kendini hacker sanan *****lerin gelmemesi için bu fikri düşündüm, onun dışında eski oyuncular kitlesine çok rahat ulaşacağımı düşünüyorum ben
Bırak olgun kitleye ulaşmayı, herhangi bir kitleye ulaşamazsın.
1.5.2 servera kimse gelmez !

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla ben gelirim , eklentilerdende anlıyorum yardımcı olabilirim , gelen olur sanki ayrı bi launcher indircen 1.5.2 için bide abartmışlar. özelden mesaj at vereyim skype adresimi .

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
sen mc kullanıcılarının %99 u değilsin kardeşim haddini bil
Ben öyle bi şey mi dedim ? Türkiyedeki büyük bir çoğunluğun 1.5.2 servera girmeyeceğini söyledim. Hayalperestliğe gerek yok. 1.7.x-1.8 serverlar dururken çoğu kimse 1.5.2ye gelmez.
Valla ben gelirim , eklentilerdende anlıyorum yardımcı olabilir , gelen olur sanki ayrı bi launcher indircen 1.5.2 için bide abartmışlar. özelden mesaj at vereyim skype adresimi .
<_<<_<

chaosfight

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben öyle bi şey mi dedim ? Türkiyedeki büyük bir çoğunluğun 1.5.2 servera girmeyeceğini söyledim. Hayalperestliğe gerek yok. 1.7.x-1.8 serverlar dururken çoğu kimse 1.5.2ye gelmez.

<_<<_<
Eğer modern dünyaya geçersen team extreme launcherinden 1 5 2 ye 15 saniye içinde bağlanabileceğini öğrenirsin[DOUBLEPOST=1436960405,1436960353][/DOUBLEPOST]
Valla ben gelirim , eklentilerdende anlıyorum yardımcı olabilirim , gelen olur sanki ayrı bi launcher indircen 1.5.2 için bide abartmışlar. özelden mesaj at vereyim skype adresimi .
Mesaj atmayı bulamadım sanırım