Pluginlerle İlgili Yardım Acil! / Plugin Paketi

Josh77

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar size pluginler ile ilgili birkaç soru sorucağım ben çok araştırdım ama bulamadım! yardım edebilirmisiniz?
1- Ben Servere girdiklerinde oyunculara birkaç soru sorucam onlarda sorunun cevabına gidicekler ona göre bir rütbe kazanıcaklar GroupManagerPlugini kullanıyorum (rütbeler için) yardım edenilirmisiniz nasıl yapıcağımı bilmiyorum.
2- ChestShop vb. market pluginlerini kullanarak yazılı kitabı nasıl satabilirim.
3- GhostPlayer adlı bir plugin indirdim /ghost komutunu yazdığınızda hayalet oluyorsunuz. Bunu bir command block haline getirebilirmiyim mesela elmasla yere sağ tıkladığında hayalet olsun.
4- Oyuncular biryere girdiğinde mesaj yazsın server girdiğindekinden bahsetmiyorum mesela arenaya girdiklerinde You Have joinden to Arena çıktıklarında ise Yo have leaved the Arena filan yazsın böyle şeyler nasıl yapılıyor.

Şimdiden Çok Teşekkür Ederim! :D

Bu Sorunlarda Bittiginde Plugin Paketini Paylaşıcağım emin olun çok uğraştım çok güzel oldu umarım sizde beğenirsiniz :)[DOUBLEPOST=1388774425,1388689644][/DOUBLEPOST]Yardım Edicek Biri Yokmu?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
1, 2, 3. için biraz beklemelisin belki çünkü bende dahil birçok kişide tam emin olabileceği bilgiler yok. Ama 4. için WG Flag kullanabilirsiniz.
greeting
farewell

Flaglerini kullanabilirsiniz:
/rg flag alan greeting "Alana girdiniz" (" işareti yerine ' işareti olabilir veya ikisi de olmayabilir.)

Josh77

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1388856332,1388824007][/DOUBLEPOST]Yokmu Yardım Edebilecek[DOUBLEPOST=1389021861][/DOUBLEPOST]Lütfenn Yokmu Bilen Birii???[DOUBLEPOST=1389204424][/DOUBLEPOST]Arkadaslar Lütfenn

PigKiller

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben sunucumda para sistemi kullanmadığım için köylüler yoluyla takas yaptırıyorum ve yazılı kitap takas ediliyor istersen bi göz at
plugin adı: Shopkeepers
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Aynı zamanda mcedit ilede yapabilirsin ama mcedit ile yapınca /mobkill ve /killall komutlarında oluşturduğun köylüler ölüyor.Bunun yanı sıra kitapları ücretsiz vermek istersen chestrestock diye plugin var oraya yazılı kitabı koyup tüm oyuncuların 1 defa yada zaman ayarlı almalarını sağlayabilirsin.

3.yü commandblock ile yapamazsın.Yada ben yanlış biliyorum ama yapılmaz :)

4'e arenaya ışınlanma yoluyla girceklerse commandblock ile yapabilirsin.
commandblock kodları:
/m @p Arenaya Hosgeldin!
/tp @p x y z (yanlıs hatırlıyor olabilirim "/tp x y z @p" de olabilir)
Yalnız Commandblockları butona yakın yere koy yoksa baska oyuncular ısınlanır ve commandblockların 2side butona bağlı olsun.[DOUBLEPOST=1389230806,1389230195][/DOUBLEPOST]1.ye Gelince yine commandblock ile yapabilirsin.Şu komutu dene yapamazsansan bunları sunucuna gelir yardım ederim.

/exp @p l1 (oyuncuyu 1 level atlatır)
/exp @p miktar (oyuncuya EXP verir)
oyuncu yanlıs soruyu bilirse ve ondan level düsürmek istersen baslarına - koy
/exp @p -l1 (1 level düser)
Ayrıca oyuncu yanlış cevabı seçti onu ışınlamak istersen yine tp komutunu kullan.
Doğru cevap yanlıs cevap yazmasını istersen
/m @p Dogru Cevap (Sadece o oyuncunun görebileceği Dogru cevap yazısı)

commandblockdan anlıyorsundur diye ayrıntılı anlatmadım bunu mesela dogru cevabı bildi level atlattırmak ve yazı cıkmasını istiyorsan commandblockları aynı butona birlestir.ama dedigim gibi commandblock kime en yakınsa o kişiye uygular bunları onun için butona en yakın yerde olmalı.

Josh77

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok teşekkür ederim
Ben sunucumda para sistemi kullanmadığım için köylüler yoluyla takas yaptırıyorum ve yazılı kitap takas ediliyor istersen bi göz at
plugin adı: Shopkeepers
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Aynı zamanda mcedit ilede yapabilirsin ama mcedit ile yapınca /mobkill ve /killall komutlarında oluşturduğun köylüler ölüyor.Bunun yanı sıra kitapları ücretsiz vermek istersen chestrestock diye plugin var oraya yazılı kitabı koyup tüm oyuncuların 1 defa yada zaman ayarlı almalarını sağlayabilirsin.

3.yü commandblock ile yapamazsın.Yada ben yanlış biliyorum ama yapılmaz :)

4'e arenaya ışınlanma yoluyla girceklerse commandblock ile yapabilirsin.
commandblock kodları:
/m @p Arenaya Hosgeldin!
/tp @p x y z (yanlıs hatırlıyor olabilirim "/tp x y z @p" de olabilir)
Yalnız Commandblockları butona yakın yere koy yoksa baska oyuncular ısınlanır ve commandblockların 2side butona bağlı olsun.[DOUBLEPOST=1389230806,1389230195][/DOUBLEPOST]1.ye Gelince yine commandblock ile yapabilirsin.Şu komutu dene yapamazsansan bunları sunucuna gelir yardım ederim.

/exp @p l1 (oyuncuyu 1 level atlatır)
/exp @p miktar (oyuncuya EXP verir)
oyuncu yanlıs soruyu bilirse ve ondan level düsürmek istersen baslarına - koy
/exp @p -l1 (1 level düser)
Ayrıca oyuncu yanlış cevabı seçti onu ışınlamak istersen yine tp komutunu kullan.
Doğru cevap yanlıs cevap yazmasını istersen
/m @p Dogru Cevap (Sadece o oyuncunun görebileceği Dogru cevap yazısı)

commandblockdan anlıyorsundur diye ayrıntılı anlatmadım bunu mesela dogru cevabı bildi level atlattırmak ve yazı cıkmasını istiyorsan commandblockları aynı butona birlestir.ama dedigim gibi commandblock kime en yakınsa o kişiye uygular bunları onun için butona en yakın yerde olmalı.