[Pokemon:GO] Ücretsiz Üniversite Kazanma Şansı

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Böyle şeyler anca dış devletlerde olur zaten.

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bilgisayardan oynuyorum toplam 4 saatte 13lvl oldum. Türkiye'de olsaydı aynı hesabı telefona aktarır hediye ederdim forumdaki birisine... (Üniversiteye ihtiyacım yok)
Edit: Konu açacağım forumda yakında bilgisayarda nasıl wasd ile oynanır diye (BlueStacks değil)

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Böyle şeyler anca yurt dışında olur :/

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi ne kadar cahil insan var. Iyyyy. Okuduğum okuldan utandım. İyi misiniz? Pokemon'la kazanacağın Üniversiteden ne bekliyorsun. Onu geçtim. Oyunla okula adammı alınır? Buyrun tutmayalım dış ülkelere alalım sizi. Türkiye bize kalsın buyrun.
1)Daha reklam ve kampanya aşamasında ki kalkıp seni harvarda yerleştirmeyecekler tabi ama hiç değilse yurt dışında vizyonu olan bir üniversiteye alabilirler.
2)Sınavsız oyun ile almasına gelirsek her şey hayatta sınav demek değil senin azmin,kararlığın,karakterinde önemli belki de insanları strese sokarak değil de farklı kriterlerle değerlendirerek okula yerleştiriyorlar bilemezsin.
3)Bu şekilde kendi fikirlerini insanlara empoze etmeye çalışma. :olgun:
Son olarak konuyu baltalayacaksan seni pistten alalım :ci:

Böyle şeyler anca dış devletlerde olur zaten.
Böyle şeyler anca yurt dışında olur :/
Sadece sınav sistemiyle okula alınılan eğitilen bilgiyi unutmaya dayalı eğitim sistemimiz sağolsun :şapka:

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Abi ne kadar cahil insan var. Iyyyy. Okuduğum okuldan utandım. İyi misiniz? Pokemon'la kazanacağın Üniversiteden ne bekliyorsun. Onu geçtim. Oyunla okula adammı alınır? Buyrun tutmayalım dış ülkelere alalım sizi. Türkiye bize kalsın buyrun.
Böyle bir yorum atmana gerek yoktu az edepli olun.

FurdiePascia2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1)Daha reklam ve kampanya aşamasında ki kalkıp seni harvarda yerleştirmeyecekler tabi ama hiç değilse yurt dışında vizyonu olan bir üniversiteye alabilirler.
2)Sınavsız oyun ile almasına gelirsek her şey hayatta sınav demek değil senin azmin,kararlığın,karakterinde önemli belki de insanları strese sokarak değil de farklı kriterlerle değerlendirerek okula yerleştiriyorlar bilemezsin.
3)Bu şekilde kendi fikirlerini insanlara empoze etmeye çalışma. :olgun:
Son olarak konuyu baltalayacaksan seni pistten alalım :ci:

Sadece sınav sistemiyle okula alınılan eğitilen bilgiyi unutmaya dayalı eğitim sistemimiz sağolsun :şapka:
Adam haklı. Oyun ile üniversite'ye adam alınır mı ? Reklam kampanyası yapmaya çalışmışlar, ama bir üniversiteye yakışmamış.
Eğitim sistemini eleştirenleri de anlamıyorum. Çoğu başarısız oldukları veya tembel olup beynini geliştirmeye korktukları için sistemi eleştiriyorlar. Ayrıca öğrendiğin bilgiyi asla unutmuyorsun. Ve sana o bilgili ezbere tutup hiçbir şey yapmadan oturmanı da beklemiyorlar. O bilgili kullanıp, ileride o bilgi ile bağlantılı olmayan şeylere bakış açını geliştiriyorlar. Her yıl sana öğretilen bilgi daha fazla oluyor, bu sayede algılama ve öğrenme kapasitenin daha güçlü olması sağlanıyor. İlkokul, Ortaokul ve Lise sadece Üniversitede alacağın bilgileri -Bu bilgiler mesleğindeki başarını belirleyecek- anlamanı sağlar. Hiç düşündün mü, neden bir ilkokul çocuğuna veya ilkokul mezunu bir kişiye bilimsel bir şeyi anlatmanın zor olduğunu ? İşte o senin gereksiz dediğin, "zaten unutuyoruz niye öğreniyoruz" dediğin bilgiler bu işe yarıyor. Sekizinci sınıfta Teog'a girdiğimde, sınav beni biraz zorlamıştı ve yanlışlarım çıkmıştı. Geçen gün teog'u merak edip çözdüğümde sadece 1 yanlışım çıktı. Ama bunun sebebi Bilgileri unutmamam değil. Lisede aldığım eğitimin sorulara bakış açımı, problemleri çözme kapasitemi ve sorunları aşma becerimi arttırmış olmasıydı.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Türkiye den böyle birşeyi beklemek gereksiz bir beklenti şuanlık yeni bir ülke olduğumuz için ve teknoloji ülkemizde diğer ülkelere göre *cihazlar dışında* daha geriden geldiğinide hesaba katarsak şu an böyle bir şey olmaz mümkün değil zaten , 1. olarak ülkede herhangi bir şekilde genç dekan yada üniversitede rütbeli pek insan yok *buna genç zihinli de dahil* şu an bu olaylardan haberdar olsa bile böyle birşeyi yapması için en yetkilinin bile bi heyetle konuşması yazışmalar yapması gerekir o kadar basit değil belki önümüzdeki yıllarda böyle olaylar yaşanmaya başlar şuana kadar gördüğüm teknoloji ve popüler kültürle en fazla ilişkilerden birisi gangnam style şarkısı ile yaşanmıştı oda çöpçülere sabah egzersizinde dans ettirdiler kocaman adamları şaklaban yaptılar haberleri bile yok tabii ne olduğundan ..

Dış ülkenin bunu yapması normal bence hatta bence buna laf edilmesi saçmalık zaten o üniversitede bölüme giderse ve o bölümde başarı sağlayamazsa 1.senede dersten kalırsa 2. sene yine bursa alınıp ücret ödüyor üniversitenin kaybedeceği pek bir şey yok hatta Türkiye ye bile adı geliyorsa birde polonyanın halini düşünün muhtemelen baya konuşulmuştur bu konu üniversite baya reklam yapmıştır yani.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye den böyle birşeyi beklemek gereksiz bir beklenti şuanlık yeni bir ülke olduğumuz için ve teknoloji ülkemizde diğer ülkelere göre *cihazlar dışında* daha geriden geldiğinide hesaba katarsak şu an böyle bir şey olmaz mümkün değil zaten , 1. olarak ülkede herhangi bir şekilde genç dekan yada üniversitede rütbeli pek insan yok *buna genç zihinli de dahil* şu an bu olaylardan haberdar olsa bile böyle birşeyi yapması için en yetkilinin bile bi heyetle konuşması yazışmalar yapması gerekir o kadar basit değil belki önümüzdeki yıllarda böyle olaylar yaşanmaya başlar şuana kadar gördüğüm teknoloji ve popüler kültürle en fazla ilişkilerden birisi gangnam style şarkısı ile yaşanmıştı oda çöpçülere sabah egzersizinde dans ettirdiler kocaman adamları şaklaban yaptılar haberleri bile yok tabii ne olduğundan ..

Dış ülkenin bunu yapması normal bence hatta bence buna laf edilmesi saçmalık zaten o üniversitede bölüme giderse ve o bölümde başarı sağlayamazsa 1.senede dersten kalırsa 2. sene yine bursa alınıp ücret ödüyor üniversitenin kaybedeceği pek bir şey yok hatta Türkiye ye bile adı geliyorsa birde polonyanın halini düşünün muhtemelen baya konuşulmuştur bu konu üniversite baya reklam yapmıştır yani.
@adenzu54 galiba bu arkadaşa atacaktın? Ama yanlış kişiye attın a.dASD:asd

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
x i bularken pikaçu yardım eder sana merak etme

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Demek Charmander yakaladın o zaman kesin dalak ameliyatı yapabilirsin gel seni tıp bölümüne yazdıralım.