PoloMC Builder VE MOD alımı

EmreOvali

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar herkese sunucu sahibiyim alım yapıyoruz 2 builder 1 moderator alınacak fakat kriterlerimiz:14 Yaş Üzeri Olmanız Zorunludur,Discordunuz olmalıdır,Deneyiminiz olmalıdır. Katılmak isteyenler şu şekilde yoruma yazıp ulaşabilirler; Ad: Soyad: Yaş: Deneyim: az,orta ve çok iyi gibi
eğer sizi almak istersek size ip sini atıcaz üzgünüz daha builde oluduğumuz icin IP veremiyoruz bu arada builderlerin 2 side world edit ve world guarda profesyonel olmalıdır permissionlardan anlıyan biride lazımdır

PoloMC \ Alım Var koşun GELİN!! 2 Builder 1 Moderator\ Eşsiz Faction Deneyimi:bayrak:

EmreBeySC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Emre Turk
Yas 17
Deneyim : Super Cok İyi
Mimar Im
Skype Ekle EmreBeyTurk

Build Im
2017-08-04_20.45.08.png

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Konunuz çok baştan sağma olmuş biraz daha özen gösterebilirdiniz.
İYİ FORUMLAR..

Beyefendişş

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD : Kaan
SOYAD : Aytemiz
DENEYİM : 27 Farklı serverde Adminlik - Moderatörlük yaptım ve 5 yıldır oynuyorum. Yani ÇOK İYİ

BANA SKYPEDEN ULAŞABİLİRSİNİZ SKYPE : Kaan_09

DİSCORDUMDA VAR AMA MİKROFON YOK İsterseniz DİSCORDDA VERİİRM

Atahan765

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD:ATAHAN
SOYAD:GÜMÜŞ
DENEYİM:3 KERE ADMİN 2 KERE MOD +15 REHBER OLMUŞLUĞUM VAR VE MOD OLMAK İSTİYORUM

6 YILDIR OYNUYORUM !!! SKYPE LİVE:procukco

Son düzenleme:

EmreOvali

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ne yazziki alimlar bitmistir ama burdan yeniden 1 builder daha lazim olunca yazicam (yarin aksama kadar yazmassam kapaticam konuyu)

Ne yazziki alimlar bitmistir ama burdan yeniden 1 builder daha lazim olunca yazicam (yarin aksama kadar yazmassam kapaticam konuyu)

krdşm ztn bir grubumuz var ama ne yazıki linki sansürlü geliyor ondan dolayı kişilere önce Discord adını sorup alıyorum bakılırsa hiç denememişsin bu yüzden bence bu yorumu kaldırmalısın

Beyler 1 builder daha alıcam

Ad:
Soyad:
Tecrübeleriniz
WE WG ile aranız iyimi :
Neden PoloMC:

Konunuz çok baştan sağma olmuş biraz daha özen gösterebilirdiniz.
İYİ FORUMLAR..
Haklısınız Biraz acele geldide

Wittchen

Can verdiğin bayrağın tabutuna sarılmış...
En iyi cevaplar
0
Ad:Tolga
Soyad:Ercan
Discord Adı:Discord yok skype var
Tecrübeleriniz:asilcraft,uzmanmc,skullcraft
WE WG ile aranız iyimi :Evet
Neden PoloMC:Anladığım kadarıyla halen bazı ışınlanma noktaları hazır değil.Bu yüzden destek sağlamak istiyorum

EmreOvali

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Tolga
Soyad:Ercan
Discord Adı:Discord yok skype var
Tecrübeleriniz:asilcraft,uzmanmc,skullcraft
WE WG ile aranız iyimi :Evet
Neden PoloMC:Anladığım kadarıyla halen bazı ışınlanma noktaları hazır değil.Bu yüzden destek sağlamak istiyorum
Discord açma olağnanız varmı acaba cünkü bizim grub olarak varda Discord