|PolyNW|Oyna.PolyNW.Com | Düzenli etkinlikler ile sizlerle !!!

EphesiaNetwork

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Sunucumuzun Kapasitesi: 68 Slot (Arttırılabilir)
Sunucumuzun Ram'ı: 6GB (Arttırılabilir)
Düzenli olarak haftasonu ve hafta içi eventlerimiz mevcuttur.
-/cobblemenu - komudu ile cobblestonelarinizi degerli kazmamiza çevirebilirsiniz.
Sunucumuz hergün yedeklenmektedir.
Hesaplarınız "authme" plugini ile güvenlik altındadır.
Balon koruması vs. korumalar mevcuttur.

Skylord - Skyking olmak üzere 2 çeşit rütbelerimiz mevcuttur.
Rütbe sistemimiz "ada leveli" ile çalışmaktadır.
Rutbelerin sadece komut ve tag avantajları mevcuttur.

Yukarıdada belirttiğimiz gibi düzenli event sistemlerimiz vardır.

Sunucumuzda yöneticilere bağımlı yani yönetici olmadığındada event olması için düzenlemeler yaptık.

Haftasonlarına özel hammadde etkinliğimiz mevcuttur. Ama belirli koşullari mevcuttur.

Haftaiçleri rastgele zamanlarda envanter ve para etkinlikleri yapılmaktadır.
Parkur, Rain Event gibi etkinliklerimizde rasgele zamanlarda yapılmaktadır.

Herturlu reklam vs. yasaktir ban sebebidir.
Spam yaparsaniz otomatik olarak 30 saniye mute yersiniz.
Hile kullanımı minimum 1 gün jail sebebidir.
Gerçek para ile satış yapmak ban sebebidir. Hesap satışı vs.
Diğer oyunculara karşı saygılı olmak zorundasınız. Minimum mute sebebidir.
Viplerin aşşağılama yapması minimum mute sebebidir.
Aşşağılama mute sebebidir.
Argo kullanimi mute sebebidir.

Son düzenleme:

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Sıradan bir sunucu, fark yok. Video koyacaksanız bir trailer tarzı veya düzgün bir sesli tanıtım koyun.
Konudaki "EFSANE YETKİLİLER" de neyin nesi? Yetkililer nasıl efsane oluyor? Hazır paket düzenlenmiş ayrıca. Eğer yanılıyorsam da diğer sunuculardan kopya çekilmiş. Gelişmelere kapalı bir sunucu olduğu belli oluyor hedefiniz sadece oyuncu çekip ünlü olmak. Çünkü sunucu 1.7/1.8
Bu nedenle sunucuya girmeyeceğim bile. Ayrıca konuda ip yok illa resimden mi yazacağız?
Ha bir de farklı eklentilerden bir örnek alabilir miyim?
Sunucunuzu düzeltmeniz dileğiyle.

EphesiaNetwork

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Sıradan bir sunucu, fark yok. Video koyacaksanız bir trailer tarzı veya düzgün bir sesli tanıtım koyun.
Konudaki "EFSANE YETKİLİLER" de neyin nesi? Yetkililer nasıl efsane oluyor? Hazır paket düzenlenmiş ayrıca. Eğer yanılıyorsam da diğer sunuculardan kopya çekilmiş. Gelişmelere kapalı bir sunucu olduğu belli oluyor hedefiniz sadece oyuncu çekip ünlü olmak. Çünkü sunucu 1.7/1.8
Bu nedenle sunucuya girmeyeceğim bile. Ayrıca konuda ip yok illa resimden mi yazacağız?
Öncelikle değerli yorumundan dolayı teşekkür ederim.
Videolar kendi tarafımızca çekilmiş olmamakla birlikte "Oyuncu videoları" diye belirttik koskocaman.
Efsane yetkililerden kastımız bilgili demek istememizdi. Onu düzeltiriz.
Hazır paket düzenlenmiş diye bir şey yok. Tamamen kendi yaptiğimiz paket. Sanırım siz eskiden oynamıştınız. Server sıfırlandıkdan sonra kendi paketimizle devam etik.
Diğer sunuculardan kopya çekmekle yanılıyorsunuz çünkü ben birsüre sadece modlu serverlarda oynayıp bianda "skyblock" sunucu açma karari alip hiçbir serverda oynamadan açtim sunucuyu. Ki ben serveri açmadan önce skyblock hiç sevmezdim.
Sunucunun 1.7/1.8 olması gelişmelere kapali değil plugin uyumsuzluğu. Hani 1.7/1.8e gelişmelere kapali diyip 1.8 e güzel gelişmeye açik derseniz hata yaparsiniz çünkü 1.11 var.
Konunun heryerinde ip yaziyorken tekrar yazmaya gerek yok ama senin için yazacağim.

Değerli yorumun için teşekkür ederim.

ElitIceNW

En iyi cevaplar
0
Öncelikle değerli yorumundan dolayı teşekkür ederim.
Videolar kendi tarafımızca çekilmiş olmamakla birlikte "Oyuncu videoları" diye belirttik koskocaman.
Efsane yetkililerden kastımız bilgili demek istememizdi. Onu düzeltiriz.
Hazır paket düzenlenmiş diye bir şey yok. Tamamen kendi yaptiğimiz paket. Sanırım siz eskiden oynamıştınız. Server sıfırlandıkdan sonra kendi paketimizle devam etik.
Diğer sunuculardan kopya çekmekle yanılıyorsunuz çünkü ben birsüre sadece modlu serverlarda oynayıp bianda "skyblock" sunucu açma karari alip hiçbir serverda oynamadan açtim sunucuyu. Ki ben serveri açmadan önce skyblock hiç sevmezdim.
Sunucunun 1.7/1.8 olması gelişmelere kapali değil plugin uyumsuzluğu. Hani 1.7/1.8e gelişmelere kapali diyip 1.8 e güzel gelişmeye açik derseniz hata yaparsiniz çünkü 1.11 var.
Konunun heryerinde ip yaziyorken tekrar yazmaya gerek yok ama senin için yazacağim.

Değerli yorumun için teşekkür ederim.
Tam istediğim gibi bir yanıt.
Oyuncuların çektiği videolarda özen yoksa spolier içine alabilirsin. Söylememe gerek yok. Evet, paketinize hazır dedim çünkü resimlerden öyle olduğu anlaşılıyor. Konu tanıtımından farklı bir sunucu görmek için tanıtımları okumayız biz. Eğer emek ise sunucun tekrar resim yüklersin. Ve tekrar evet, adresi yazmak zorundasın. Resimlerden adresleri kopyalayamayız.
Sunucunuzu geliştirebilirsiniz. 1.8 uyumsuzluğu diye bir şey yok. Düzelt o zaman. Eğer 2 sürüm çalıştıracaksan bizim sunucumuzdaki sistemi öneriyorum: 1.8/1.9/1.10 için viaver eklentisini deneyebilirsin.
İyi forumlar.

EphesiaNetwork

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tam istediğim gibi bir yanıt.
Oyuncuların çektiği videolarda özen yoksa spolier içine alabilirsin. Söylememe gerek yok. Evet, paketinize hazır dedim çünkü resimlerden öyle olduğu anlaşılıyor. Konu tanıtımından farklı bir sunucu görmek için tanıtımları okumayız biz. Eğer emek ise sunucun tekrar resim yüklersin. Ve tekrar evet, adresi yazmak zorundasın. Resimlerden adresleri kopyalayamayız.
Sunucunuzu geliştirebilirsiniz. 1.8 uyumsuzluğu diye bir şey yok. Düzelt o zaman. Eğer 2 sürüm çalıştıracaksan bizim sunucumuzdaki sistemi öneriyorum: 1.8/1.9/1.10 için viaver eklentisini deneyebilirsin.
İyi forumlar.
Değerlendirilicek. Teşekkür ederim. Fakat 1.7/1.8i değiştiremem. Birkere öyle denedik 1.8 üstü için ve viplerin çoğu para iadesi istiyor.

UstaAhmetCengiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Öncelikle şunu söyleyeyim sunucuya ne girdim ne de oynadım.
Herhalde sunucun var ve diğer sunucuları kötülemek için yorum yapıyorsun? Hazır paketi düzenlemişsin ne demek? Sıfırdan Eklenti mi kodlamasını bekliyorsun? Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın yorum yapacaksan önerilerini şikayetlerini yazarsın kötülemek yorum yapmak değildir. İyi Forumlar :)

ElitIceNW

En iyi cevaplar
0
Herhalde sunucun var ve diğer sunucuları kötülemek için yorum yapıyorsun? Hazır paketi düzenlemişsin ne demek? Sıfırdan Eklenti mi kodlamasını bekliyorsun? Saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın yorum yapacaksan önerilerini şikayetlerini yazarsın kötülemek yorum yapmak değildir. İyi Forumlar :)
Siz neden karışıyorsunuz olaya? Eleştirme hakkımız yok mu? Paketi almak başka düzenlemek başka. Lütfen yorumları anlamadan saçma sapan dalmayın konulara. Ben burada sunucuyu eleştiriyorum. Eleştiri almayacak sunucu zaten konu açmaz.
Size de iyi forumlar.

EphesiaNetwork

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eyvallah bizi savunmuşsun teşekkür ederiz amma ve lakin arkadaşın kötü bi niyeti yoktu. Yinede teşekkürler yorumun için.
Konu tasarımı hoşuma gitti ve de sunucu çok güzel elinize sağlık. Başarılar!
Teşekkür ederim.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet bizim gibi paşa paşa oturup eklentisini yazacak. iyi günler

EphesiaNetwork

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konu güncel.

Sunucumuz kısa süre içerisinde açiliyor ...

Güncel arkadaşlar.

güncel +

Sunucu aktif. Neredeyse yarım yılı devirdik sayılır.

Ephesia Network >> Duyuru <<
- Tüm paralar ve adalar sıfırlandı.
- Giriş parası 200k yapıldı.
- /kit golem eklendi "5 adet golem veriyor."
- /kit yemek eklendi.
- Oyuncu- SkyLord-Skyking rütbeleri eklendi.
- Plugin paketi komple değiştirildi.
- Tüm oyuncu banları açıldı.

Sunucu aktif hepinizi bekleriz.