PoroVille Geliyor..!

AnonyKid200

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Yeni Bir Harita Oluşturuyorum.Bu Harita Şehir Haritası Olacak..!
Çalışmalara 01.12.2014 ' De Başladım Yani Bugün..!
Şehirimiz Biter Bitmez Açığa Koyacağım şu an Pek İyi Değil İlk Yaptığım Bina Pek İyi Olmadı Ama İdare Edeceğiz Neyse Şimdilik Resimler Burada;
İlk Resim (Spawn)

İşte Spawndan 2.nci Görüntü;

Bu Spawndan Üçüncü Görüntü;

Burada Tabelalar Var Yer Gösteriyor..!;

Devam Ediyoruz Hokey Sahası!

Hokey Sahasından Bir Görüntü Daha...

Bir Kez Daha Hokey Sahası :D

Sondan İkinci Ve Hokey Sahasının İçini Gösteren Resimimize Geçelim

Ve İçerden Son Resim..!

Evet Arkadaşlar
Haritayı Güncelleyince Resim Atarım :D
Devam Ediyorum Linkini Bitince Atacağım :)
YouTube Kanalımız;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ve Size Bir Minecraft Bilgisi "Makasın Minecraft'a Eklenmesinin Asıl Amacı Patlamak Üzere Olan (çalıştırılan) TNT'leri Eski Haline Döndürmektir :koyun:
Hadi İyi Akşamlar Abone Olmayı Unutmayın Güle Güle :creeper:

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Spawn çok kötü olmuş ayrıca şehri düz dünyaya yapman daha mantıklı olur. Hokey sahası yapmışlar ama yerler çimen, pek mantıklı değil yerlere yol yapmaya çalış kaldırımlar ağaçlar. Şehirde zaten az yapı var bir de ayırmışsın onları iyice anlamsız görünmüş Bir araya getir hepsini o şekilde başla ve hemen işime geleni yapayım havasında işe başlama daha şehirde ev yok neredeyse hemen gidip hokey sahası yapmışsın bu da saçma olmuş. Belli bir merkezden başla ve yapıları düzenli yaparak git işine geleni yapıp diğerlerini sonraya bırakma ki hevesin kaçmasın. Ve yapılarında detaylara önem ver hokey sahası yapmışsın ama ne skor tablosu var ne seyirci koltukları inşa yaparken biraz daha mantıklı olmaya çalış.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Yaratıcı olmaya çalış harita çok düz görünüyor , Poro Lic of Lecındstan mı ?