Port açma sıkıntısı

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar çoğunuz bilirsiniz port'un ne demek olduğunu. Fakat ben internet sağlayıcıma(198.162.1.1) girerken istediği şifre ve ID ye ne yazdıysam kabul etmedi internette buldugum genel ad ve şifreler'i denedim hiç akıla gelmiyecek kombinasyonlar denedim fakat olmadı.

Bunun bi çaresini bilen varsa söylerse sevinirim.(Ttneti ara filan demesseniz sevinirim)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ona internet sağlayıcı değil modem arayüzü deniyor internet sağlayıcı ttnetin kendisi oluyor :(
Onun dışında modemin arkasıda genelde bir delik olur üstünde reset yazar oraya toplu iğne ile bir süre bas tüm ışıklar yanıp sönmeye başlayınca çek modem eski ayarlarına yani standart şfiresine alınır
Tabi internet kullanıcı adı ve şifreni bilmen gerekli ama direk müşteri servisini ararsan bot sana gerekli bilgileri verir
Tabi eğer telefon hattı ile birlikte kullanıyorsanız interneti // tarifede telefonda varsa*

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ona internet sağlayıcı değil modem arayüzü deniyor internet sağlayıcı ttnetin kendisi oluyor :(
Onun dışında modemin arkasıda genelde bir delik olur üstünde reset yazar oraya toplu iğne ile bir süre bas tüm ışıklar yanıp sönmeye başlayınca çek modem eski ayarlarına yani standart şfiresine alınır
Tabi internet kullanıcı adı ve şifreni bilmen gerekli ama direk müşteri servisini ararsan bot sana gerekli bilgileri verir
Tabi eğer telefon hattı ile birlikte kullanıyorsanız interneti // tarifede telefonda varsa*
Tamam, Sağol.

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Port Açmanı Önermem Kardeşim Kolayca Modemin Hacklenebilir..
O zaman sunucumu nasıl deniycem tek başına diyceksen skriptler de bazı şeylerde bir kaç kişiyi ilgilendiriyor :) şu an zaten localhost olarak kullanıyorum sunucumu

deneme amaclı 2*3 kişi gelicek arkadaşlardan

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Port Açmanı Önermem Kardeşim Kolayca Modemin Hacklenebilir..
Ehm
Her porttan her şeyi yapamazsınız bir portu bir socket dinleyebildiği için 23(telnet) 80(httpd-arayüz) portlarından modeme giriş yapılabilir sadece, diğer portlar modemin dinlediği bir yazılım olmadığı için sadece bilgisayardaki programlara erişebilirler o porttan, modeme giriş söz konusu olmaz :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
öhühümhöüğ 25565 Portlu İle Kolayca baglanılabilyorğ.
25565 portu modemin programlarının dinleyeceği bir port değil o yüzden sadece bilgisayardaki o portu dinleyen programla iletişime geçebilirler o programın güvenliğide sorgulanabilir tabikisi