Port Hatası?

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. = Bilgisayarı yeniden başlat
olmazsa,
2. = Hamachi yüklediğini kontrol et
olmazsa,
3. = server-ip= yerini boş bırak ( Oyuna girerkek localhost ) tan gir.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1. = Bilgisayarı yeniden başlat
olmazsa,
2. = Hamachi yüklediğini kontrol et
olmazsa,
3. = server-ip= yerini boş bırak ( Oyuna girerkek localhost ) tan gir.
Localhosta girerken ne yapmalıyım.Tek oyunculuktan yerel ağdamı paylaşayım yoksa.Doğrudan bağlanamı gireyim.Doğrudan bağlana ne yazmam gerek ? Şimdiden saol (Diğer hesap mutelendi)
Öok teşekkür ederim yardımın için.Cevap bekliyorum

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Localhosta girerken ne yapmalıyım.Tek oyunculuktan yerel ağdamı paylaşayım yoksa.Doğrudan bağlanamı gireyim.Doğrudan bağlana ne yazmam gerek ? Şimdiden saol (Diğer hesap mutelendi)
Doğrudan bağlana localhost yaz ve gir.
Server-ip kısmını boş bırak

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu hata birden fazla ayni ip nin kullanilmasindan meydana geliyor ya arka planda çalişan hinzir bir server var yada 2 tane konsol birden açıyorsun pc reslemen yeterli oclaktir muhtemelen[DOUBLEPOST=1436641266,1436639841][/DOUBLEPOST]
diğer hesap mutelendi ??? forumda smurf ( yan hesap tarzı bir şey ) kasanida ilk kez görüyorum

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu hata birden fazla ayni ip nin kullanilmasindan meydana geliyor ya arka planda çalişan hinzir bir server var yada 2 tane konsol birden açıyorsun pc reslemen yeterli oclaktir muhtemelen[DOUBLEPOST=1436641266,1436639841][/DOUBLEPOST]
diğer hesap mutelendi ??? forumda smurf ( yan hesap tarzı bir şey ) kasanida ilk kez görüyorum
Nedenini boşver diyelim.Kendimi uninstall ediyorum.İmamı okursan anlarsın .Hoşçakalın millet :/