Port / Hosting

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ühü Ühü Ühü
Eski Evde İnternet kabloları yanmıştı fareler kabloları yemişti apartmanda düşünsene durum vahiym. Her gün bodrumdan fare çıkıyordu bizim eve bir delik yapmışlar bulaşık makinesini kemirmişlerdi. Yani ben o evde farelerle beraber oyun oynuyordum o fareler her gün internetimi kesiyordu annelik taslıyordu ya faturayı öde yada bütün apartmanın internetini keseyim uleyn. Sen kimsinki bana artistlik taslıyorsun sen alvinmisin allah aşkına ?.
Kısacası Fareler Faturayı Ödemediğimde İnternetimi Kesiyordu.
Ciddiyim faturayı ödemeyince kemiriyorlar ödeyince kemirmiyorlardı bendemi bir sorun var yoksa farelerin o gününemi denk geliyorum anlamadım

Kemal abi sende :D Cünüpmüsüna bi sen :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kemal abi sende :D Cünüpmüsüna bi sen :D
Odamın yerlerinde hep karınca vardı dolabımın arkasında örümcek yuvası vardı her gün 1 örümcek öldürüyordum lavabodan hamam böceği çıkıyordu haftada 4 kez sonraa mutfaktaki balkonun mermeri kırıktı o resim olsaydı atardım sana bir görsen yer karıncalardan sipsiyah hiçbir şey görünmüyor dalmışlar eve yemekleri alıp kaçıyorlar hani bıraksan bir karpuzu çizgifilmdeki gibi taşıyacaklar o ev cünüp ya bence :D

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Odamın yerlerinde hep karınca vardı dolabımın arkasında örümcek yuvası vardı her gün 1 örümcek öldürüyordum lavabodan hamam böceği çıkıyordu haftada 4 kez sonraa mutfaktaki balkonun mermeri kırıktı o resim olsaydı atardım sana bir görsen yer karıncalardan sipsiyah hiçbir şey görünmüyor dalmışlar eve yemekleri alıp kaçıyorlar hani bıraksan bir karpuzu çizgifilmdeki gibi taşıyacaklar o ev cünüp ya bence :D

Neyse çıktığın iyi olmuş :D NOT: Abi az foruma adam çeksen modsun nasıl olsa :p

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karıncalar odama yuva kurmuşlardı. Ayağımı yere koyduğum an üstüme tırmanmaya başlıyorlardı :(.

Son düzenleme: