Port Nasıl Aççam ?

sanane243

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben bukkit sw kurdum ama hamachili oldu şimdide port açıp ordan kurmayı düşünüyorum ama açmıyor.

ttnet kullanıyorum.192.168.1.1 yazıyorum kullanıcı adı ve şifre istiyor 2'sinede admin yazıyorum ama açmıyor.Modemin markası Tp-link TD-8817 .Biraz araştırdım bazı yerlerde değiştirilmiş olilir diyor.Değiştirilmiş ise nasıl değiştirilmiş şifreye bakcaz ?

sanane243

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Reloven kardeş admin admin yaptim ttnet ttnet yaptim admin ttnet yaptim ttnet admin yaptim admin root yaptim ttnet root yaptim root root yaptim yani kısacası bütün şifreleri denedim ama açmadı !

R

Reloven

Ziyaretçi
Kardesim Sifren Yanmıştır Belki Modemini Resetlemen Lazım Ama Mesela Kullanıcı Adını Ve Şifreni Bilmiyosan Sıfırlama (reloven@ttnet - xxxxxxx) benimki böyle bunları bilmiyorsan sakın yapma resetleme işlemini.

sanane243

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Reloven kardeş dediğini yaptım modemi resledim.Kullanıcı adımı ve şifremi biliyodum ama kullanıcı adını ve şifremi sormadı direk bağlandı internete ama gala 192.168.1.1 e girmiyo kullanıcı adı ve şifre istiyor 2 sinede admin yazıyorum olmuyor !!