Yardım Portlu server açarken hata yaşıyorum / Modem: HG531s V1

ffErenff

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.15.2
Ben Eren.
Arkadaşımla oynamak için portlu server açmak istiyorum.
eskiden rahatlıkla açıp oynuyoduk.
modemi ve internet sağlayıcımı değiştikten sonra uzun yıllar sonra bidahja açmayı denedim ben gireibliyoprum ama o giremiyo.
sanırım port açarken bi hata yaptım emin değilim.
port kısmına eskiden beri 25565 yazıyodum acaba port numarasını yanlış yazmış olabilir miyim ?
acaba yardım edebilecek var mı ?
modem HG531s V1
şimdiden teşekkürler :)

( konuyu tam olarak nereye açacağımı bilmiyodum buraya açtım umraım doğru yere açmışımdır)

ffErenff

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi fark ettim server.properties da rcon.port diye bir şey yazıyo orada 25575 yazıyo onu değişmem gerekiyo mu yoksa port açarken açtığım kısımda fln mı değişmeliyim.

ZoneSsBey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
şimdi fark ettim server.properties da rcon.port diye bir şey yazıyo orada 25575 yazıyo onu değişmem gerekiyo mu yoksa port açarken açtığım kısımda fln mı değişmeliyim.
İnternet'ten port açtıktan sonra server.pro kısmından server portunu "25565" yazman gerekiyor çünkü minecraft'ın ana portu "25565'dir" . Ayrıca IP: kısmına ise cmd açıp ipconfig yazarak IPv4 adresini yazarsan olur diye düşünüyorum .

Ayrıca anlamadığın yer olursa ;

Bu konuya bakabilirsiniz! iyi günler .

ffErenff

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternet'ten port açtıktan sonra server.pro kısmından server portunu "25565" yazman gerekiyor çünkü minecraft'ın ana portu "25565'dir" . Ayrıca IP: kısmına ise cmd açıp ipconfig yazarak IPv4 adresini yazarsan olur diye düşünüyorum .

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şu siteden portumun açık olup olmadığıma baktığımda portumun açık olamdığını gördüm.
ama açık olması gerek :D
155913

buradaki bilgiler doğru sanırım :D
amaa belirttiğim sitede portum kapalı gözüküyo :/

ZoneSsBey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1

TCP/UDP yaptım yine olmadı belirttiğim sitede portum hala kapalı gözüküyo
Burada attığım konuya bakarak tekrardan yapabilirsiniz hatanızı anlamıyorum burdan bulup düzeltebilir veya baştan yapabililirsiniz herşeyi .

ffErenff

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada attığım konuya bakarak tekrardan yapabilirsiniz hatanızı anlamıyorum burdan bulup düzeltebilir veya baştan yapabililirsiniz herşeyi .
tekrardan herşeyi yaptım her şey aynı ama benim dışımda sunucuya kimse giremiyo ve port sorgulama kısmından portumun açık olup olmadığına baktığımda portum kapalı gözüküyo :7