Portlu Server Açmaı Bilenler İçeri

R

Reloven

Ziyaretçi
Video Hazır Rederliyorum SVP13'de Youtubeye Atacagım Birazdan Her Nekadar Tecrübesizlikten Dolayı Konusurken Zorlansamda :) Sizler İçin Değer.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Video Hazır Rederliyorum SVP13'de Youtubeye Atacagım Birazdan Her Nekadar Tecrübesizlikten Dolayı Konusurken Zorlansamda :) Sizler İçin Değer.
videoye gerek yok kardeşim yukarda belirttim güvenlik duvarını kapa diye. orda yarım saat merhaba arkadaşlar şimdi size şunu göstereceğimi dinleyecek

R

Reloven

Ziyaretçi
videoye gerek yok kardeşim yukarda belirttim güvenlik duvarını kapa diye. orda yarım saat merhaba arkadaşlar şimdi size şunu göstereceğimi dinleyecek
:) Ne Alakası Var Direk Sade Bir Şekilde Anlattım Ayrıca Güvenlik Duvarıyla Alakası Olmayabiliyor Adam Beceremiyor Yanlış Açıyor Ben Güvenlik Duvarı Açık Bırakıyorum Sıkıntı Yok :)

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Dediklerinizi Yaptım Güvenlik Duvarımda Kapalı Port Sorgulamaya Girdiğimde Port Kapalı Diyor
Bu Nasıl İş Anlamadım Gitti

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
lan noobmusun kardeşim google makine o nerden bilsin burdaki insanlar canlı burdaki insanların kalbi var! ve hata değil belki adam yazmış bulamamış buraya sormuş? utanmadan sırıtıosun bide.
şimdi bu konudan birdaha gelmemek üzere git ve şu çöpün içine gir!

cevap
güvenlik duvarını kapamalısın kapamazsan kimse giremez.

ok çöpün içindeyim şu an