R
Reloven
Ziyaretçi
Video Hazır Rederliyorum SVP13'de Youtubeye Atacagım Birazdan Her Nekadar Tecrübesizlikten Dolayı Konusurken Zorlansamda
Sizler İçin Değer.
videoye gerek yok kardeşim yukarda belirttim güvenlik duvarını kapa diye. orda yarım saat merhaba arkadaşlar şimdi size şunu göstereceğimi dinleyecekVideo Hazır Rederliyorum SVP13'de Youtubeye Atacagım Birazdan Her Nekadar Tecrübesizlikten Dolayı Konusurken ZorlansamdaSizler İçin Değer.
videoye gerek yok kardeşim yukarda belirttim güvenlik duvarını kapa diye. orda yarım saat merhaba arkadaşlar şimdi size şunu göstereceğimi dinleyecek
Özel Msj Yolu İle Team Viewer Bilgilerini 10Dakika İçinde Verebilirsen Yardımcı Olabilirim.Arkadaşlar Dediklerinizi Yaptım Güvenlik Duvarımda Kapalı Port Sorgulamaya Girdiğimde Port Kapalı Diyor
Bu Nasıl İş Anlamadım Gitti
Ciddi OlamazsınNo ipi Bulmam 1 Dakika Sürer. Daha Geç Bulunmasının Sebebi İse Digeri Zaten Biliniyor
![]()
lan noobmusun kardeşim google makine o nerden bilsin burdaki insanlar canlı burdaki insanların kalbi var! ve hata değil belki adam yazmış bulamamış buraya sormuş? utanmadan sırıtıosun bide.
şimdi bu konudan birdaha gelmemek üzere git ve şu çöpün içine gir!
cevap
güvenlik duvarını kapamalısın kapamazsan kimse giremez.