Portlu sunucu nasil acilir ? (Modeme girmeden) (ANLATIM+)

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen yanlış anlamışsın, uTorrent indirme yaparken daha hızlı indirmek için özel bir port "açar". Biz bu portu 25565 belirledik ve şu anda aktif, ve bir Minecraft sunucusu açıyorsun onun da portu 25565. Sonuç? Port zaten yönlendiriliyor hatası diyecektir burada yaptığın üst üste 2 tane server açmak ile aynı şey. Kesinlikle hata verecek ve çalışma olasılığı doğru yapsanız bile %0 olan bir şey. Çalışan port ne yazık ki 2. defa çalıştırılmaz öyle olsaydı 1 bilgisayardan 2 tane 25565 portlu sunucu açabilidirdiniz lakin yapamazsınız. Denedim ve sonuç aynı belirttiğim gibi.
IP veriyim gel çalistiginin kaniti ? :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Biz indirme için kullanmiyoruz. Torrentler hizli insin diye bu program otomatik port açar rasgele ve o port üzerinden hizli indirirsin. Bizim yaptigimiz bunu kandirmak port yerine minecraft portunu yaziyoruz ve sunucumuz açik :)
Aslında o kandırma olmuyor güvenlik duvarını o portu hiç saymasını istiyor. Ama Modem tarafından engelli ise Modem paneline bakmaktan başka çare yok.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bende çalisiyor malesef. Benim modemimim port yonlendirmesi bozuk ve açtigim hiçbir port gözükmüyor. Bende bunu yaparak açtim. Banada başta mantiksiz geldi ama olunca şaşirdim[DOUBLEPOST=1404572399,1404572352][/DOUBLEPOST]
Skype: laqtoe eklerseniz yardimci olabilirim. Ayrica ip kisimini boş birakirsaniz 192.168.2.1 olarak çevirilcektir ki bu sizin pcnizin Ipv4u degil modemin Ipv4u. CMDden ipconfig yazip Ipv4 adresini o ip yerine giriniz. Yoksa olmaz
Daha önce prtlu bu ekilde açtım. Bu yazlıktaki modemin IP'si 192.168.2.1 değil, 192.168.1.1.
Evde 4 adet bilgisayar var.Sunucu açtığım bilgiayarın IP'si 192.168.1.5
İstesek te 192.168.1.1'i alamayız çünkü kullanımda. Bilmeden cevap vermeyin daha önce bu şekilde portlu olarak çalıştırdım.

Ekleme: Hadi öyle deneyim yine çalışmayacak ama[DOUBLEPOST=1404625348][/DOUBLEPOST]Evet, yine çalışmadı.

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha önce prtlu bu ekilde açtım. Bu yazlıktaki modemin IP'si 192.168.2.1 değil, 192.168.1.1.
Evde 4 adet bilgisayar var.Sunucu açtığım bilgiayarın IP'si 192.168.1.5
İstesek te 192.168.1.1'i alamayız çünkü kullanımda. Bilmeden cevap vermeyin daha önce bu şekilde portlu olarak çalıştırdım.

Ekleme: Hadi öyle deneyim yine çalışmayacak ama[DOUBLEPOST=1404625348][/DOUBLEPOST]Evet, yine çalışmadı.
Sen yapmayi bilmiyorsun malesef. Skype eklersen yardimci olurum dedim

Herzaman işe Yaramaz.

Denemeden cevap vermeniz hata kanit istiyorsaniz skype ekleyin

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

Utorrent açik oldugundan emin olunuz. Ve server ayarlari kisminda ip yerine kendi IpV4 adresini yaz. sonra ipbul.net teki ipyi arkadaslarina ver ama kenin IpV4de gir bende çalisiyor

Hamachi siliniz. Ve üstteki arkadaşa dedigim şeyin aynisini yapiniz

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ONEMLI ÇÖZÜM:
Portunuz açik olup olmadigini kontrol etmek için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresine girip 25565 yaziniz
Önemli çözüm mü? O kontrol olmasın sorun varsa da yoksa da etkisi olmaz merak etme :)

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önemli çözüm mü? O kontrol olmasın sorun varsa da yoksa da etkisi olmaz merak etme :)

abi. Senin gibi salaklarin gelip burda saçma sorular sormasin diye koydum. Git oraya portu yaz açik gözükmüyorsa beyninde sorun vardir. Beni sinir etmek içinmi varsiniz teamwiewer skype ver kanitliyim. Çocuklarla ugrastiriyor

Konuyu sildim. Sizin gibilere yardim falan etmemek gerekiyor yoksa gelip insanlari trollersiniz. Kendinizin ne oldugunu bilmiyorsaniz sokakta görse dövülcek tiplerdensiniz. Biz bunlara toplum arasinda ........................... diyoruz. Konu kilit

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
QuestCraft, senin dediğin gibi 192.168.1.5 yazınca kendi IP'mi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
hatası alıyorum.
Boş bırakınca bu hatayı almıyorum ve yine senin dediğin olmuyor.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
abi. Senin gibi salaklarin gelip burda saçma sorular sormasin diye koydum. Git oraya portu yaz açik gözükmüyorsa beyninde sorun vardir. Beni sinir etmek içinmi varsiniz teamwiewer skype ver kanitliyim. Çocuklarla ugrastiriyor

Konuyu sildim. Sizin gibilere yardim falan etmemek gerekiyor yoksa gelip insanlari trollersiniz. Kendinizin ne oldugunu bilmiyorsaniz sokakta görse dövülcek tiplerdensiniz. Biz bunlara toplum arasinda ........................... diyoruz. Konu kilit
Kızma abisi bir daha yazmam konuya istediğin olur.-.
Ekleme. TeamViewer den bakıcaksın ha hmm. Denemedim Ama her zaman port açılmıyor malesef.. Bunu gösterebilecrğim bir bilgisayar var galiba.

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kızma abisi bir daha yazmam konuya istediğin olur.-.
Ekleme. TeamViewer den bakıcaksın ha hmm. Denemedim Ama her zaman port açılmıyor malesef.. Bunu gösterebilecrğim bir bilgisayar var galiba.

Denemediginiz şeyi yazip neden beni deli etmeye çalisiyorsunuz ?