Portt!!!!!

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah Rızası için bakın Allah Rızası için biri bana yardım etsin.Kaç haftadır server kuramıyorum minecraftta.Durmadan port hatası verip dueuyor.İnternetten araştırdım ama yinede olmadı.Birisi yapsın yhaa Teamviewer var Atarım özelden yapsın birisi Allah Aşkına yha. dayanamıyom kardeşim patlıycam yha yardım edin lütfen yha

GuestOyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Profesyonel yardım alacağına buraya boşu boşuna yorum atıyorsun bizde arkadaşla kuralım dedik bin bir sıkıntı çektik ama senin gibi buralarda bağırıp çağırmadık lütfen yani internetten bak olmuyorsa bir arkadaşından yardım al napalım :oops:

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Profesyonel yardım alacağına buraya boşu boşuna yorum atıyorsun bizde arkadaşla kuralım dedik bin bir sıkıntı çektik ama senin gibi buralarda bağırıp çağırmadık lütfen yani internetten bak olmuyorsa bir arkadaşından yardım al napalım :oops:
İstersen sövseydin mk.Lan yardım istiyoz yardım bilmiyosan çık git

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yardım istiyorum ben diğer sorunu olan üyeler gibi.Eğer yardım edemiyorsan ve yardımın ne olduğunu bilmiyorsan çık git

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresini daha önce incelediniz mi?
Yardımın için teşekkür ederim.Fakat ordan port açtım ve birkaç gün sonra oldu bu olay.Aslında port falan açtım başarıyla servere girdim.Bende konuda lan ip adresini vermiim bende onu normal ip sanıyodum sonra modemden baktım ip adresi başkaydı.Aslında port açma başarılı olduğunda serveri başlatım port hatası almadım.keşke önceden düşünseydim modeme bakmayı of yha