Posita'nın Evi (Ada)

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0

İlham Kaynağı: Pinterest'deki Posita adında birinin tasarladığı fotoğrafı yapmaya çalıştım (tabii ki aynısı olmadı farklılıklar var). Ve sonuç olarak da projeme onun ismini verdim.
Açıklama: Bir hafta içerisinde aralar vererek yaptım, pek uzun sürmedi ve arkadaşımın bekleme lobisine ihtiyacı olduğu için yetiştirmeye çalıştım.

Bağlantılar

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Skype Adresim: thonka.wonka

Herhangi bir harita siparişinde bulunmak isteyenler için,
Kabul Edilen Ödeme Methodları: Skrill & PayPal

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleykum Çayrın. Aslında gayet iyi fakat ağaçlar olmamış gibi ya. Ve çatıya bakınca garip gibi duruyor ama şöyle bir şey olsa mesela o beyaz çatılı olan kule değilde ev gibi yapının çatısındaki kumtaşı sanırım da, o kum taşı bloğunu taş tuğla veya başka bir şeyden yapsan hoş giderdi diye düşünüyorum. ELİNE SAĞLIK!

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
Ağaçlar güzel fakat gövdeleri olmamış .. Yapı biraz detaysız olmuş açıkcası detaysız yapıları pek sevmiyorum biliyorsun fakat yapı gerçekden hoş gözüküyor ellerine sağlık :)

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
güzelde ağaçlar :(
ağaçları ve ağaç gövdelerini düzeltip map'a daha çok ayrıntı eklersen; daha mükkemmel olur

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Üstünde yuvarlak dekor olan bina biraz kaba olmuş,projeyin etrafını kapsayan halka daha önce benzeri paylaşıldığı için çok fazla dikkat çekmedi,ve son olarak sivri beyaz çatılı yapıyın gövdesi pek olmamış gibi bunun dışında her şey güzel.