Post Kasma Ile Ilgılı...

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler,Size Sorcağım.
1-Neden Bazen ''Post Kasıyorsun''Diye Kınıyoruz?
2-Post Kasmak Kurallara Aykırı Mı?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
1- Kimseyi bu konuda kınamıyorum, kural ihlali yapıyorsa raporluyorum. Sizler rapor yerine kınıyorsanız bilemem.
2- Süre/Post olayı kurallara aykırı değil, postun genel ve bölüm kurallarına uyup uymaması problem okay.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu en nefret ettiğim olay. Forum kurallarında post kasmak yasak diye bir kural yok. Hem adam post kasar sanane hem buna post kasmak yerine aktiflik denmeli.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ÖNEMLİ !!!

Post kasmak 2 şekildede olabilir.

Güncel Konulara İŞE YARAR mesajlar yazarsanız ve biri size bu durumda POST KASIYORSUN derse ona sövebilirsiniz...

Son Kullanma Tarihi Geçmiş konulara işe yaramaz mesajlar yazmak bu kişiye VAY SEN NASIL POST KASARSIN diyerek sövebilirsiniz...

NOT:Forum kurallarında bununla ilgili bir kural yoksa serbestsinizdir.Fakat yukarıda saydığım şeyleri de uygularsanız daha iyi bir profile sahip olabilirsiniz.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şimdi "post kasmak" dediğimiz olay yasak değil. Ancak bunu her konuya "iyi, güzel, beğendim.." gibi cümleler yazarak, yani kural ihlali ile yapıyorlar. Bunun dışında aktif bir şekilde her konuyu düzenli okuyup yardımcı veya konuya uygun cevaplar verilirse ve bu sürekli tekrarlanırsa bırakında o üye post kassın :)