PP değiştirsem mi?

Değiştirem mi?

• Evet!

• Kesinlikle HAYIR!

• Hayır.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Profil fotoğrafı olarak 2 şeyden nefret ediyorum:

1. Erkek olupta kız resmi konulması (aynı şey kızlar için de geçerli :|).
2. Fazla "açıklık" gösteren resimler.

Onun dışında hep aynı profil fotoğrafını kullanmanı öneriyorum. Çünkü profil resmi değişince "Bu kim ya?" kafasıyla dolaşıyorum :|

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni etiketlememen canımı yaktı.
Foruma bıraktığını düşünmüştüm yoksa ordaki ... seni anımsatıyor. :emin:

Senin gibi bücürlere anime hep saçma gelir zaten yaşın küçük anlamazsın neden izlediğimizi :(
Arkadaş şahsen anime sevmeyen birisine bücür demek doğru bir davranış olmadığını düşünüyorum. Tercih meselesi. İzlemiyosa kalsın kendi kaçırır. Böyle bir şey söylemen anime sevenleri animeden bıktırıyor.

Onun dışında hep aynı profil fotoğrafını kullanmanı öneriyorum. Çünkü profil resmi değişince "Bu kim ya?" kafasıyla dolaşıyorum :|
Tercüh meselesi... ^_^ fakat bir dahaki değişimimde dediklerine dikkat etme olasılığım var forum ünlülerinden biri.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0

Zaten bu konunun açılma amacı da bu. Düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Yoksa tabii ki kendisinin görüşü daha önemli. Profil fotoğrafını o değiştirecek sonuçta. :)

Ben sadece görüşümü belirttim. "forum ünlülerinden biri (:|)"yim diye dinlemek zorunda değilsin :| . Sadece belirtme gereği duydum :|
Senin gibi bücürlere anime hep saçma gelir zaten yaşın küçük anlamazsın neden izlediğimizi :(

Beni etiketlememen canımı yaktı.

Sen forumu bırakmıyor muydun?

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0

Donutları yokeden bir pp severmisin peki :c

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112

"2. Fazla "açıklık" gösteren resimler.' kesinlikle sana katılıyorum, isteyen koyar niye koydun demeyiz, bununla birlikte işin -afedersiniz- cacığını yapmamak gerekir. Bende pp'ye bir kız koydum ama gerçekten çok şeker :)

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Foruma bıraktığını düşünmüştüm yoksa ordaki ... seni anımsatıyor. :emin:

Arkadaş şahsen anime sevmeyen birisine bücür demek doğru bir davranış olmadığını düşünüyorum. Tercih meselesi. İzlemiyosa kalsın kendi kaçırır. Böyle bir şey söylemen anime sevenleri animeden bıktırıyor.

Tercüh meselesi... ^_^ fakat bir dahaki değişimimde dediklerine dikkat etme olasılığım var forum ünlülerinden biri.
Ben kendisini sevmiyorum şaksen ._.

Ben kebabıma bücür diom mu noğğ @KebabReyiz

eheuheuhe ben biliyom sorunun cevabını :D
Hentaü vağğ ecchi vağğ