Pp Fotom

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Muhde bir link attı bana bir daha muhdeden gelen linkleri açmamaya karar verdim.
@MUHDE

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Merak ediyorum.Acaba benim şansımı mı ödün çaldın?Çünkü bu gece Polonyalı kız arkadaşımla TF2 atamayacağım da. B)[DOUBLEPOST=1412548366,1412548327][/DOUBLEPOST]
Valla bana çok güzel linkler atıyor.
Bir de ****** diyor :(
He*ntai diyor. Neden sansürledi bilmiyorum

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
  • Beğen

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
emma değil la eva hf grzklı eva simons ondaki bacaklar senden bile temizdir (neden böyle bir şey dedim bilmiyorum :( )
Sadece dalga geçmek için yapmıştım. :( mehmetğ.[DOUBLEPOST=1412549016,1412548946][/DOUBLEPOST]
Olum şu bayram spor salonuna gidemiyorum ya rahat duramıyorum anasını satayım bir de habire bir et yiyoruz göbek oluyor la. :(
Tam göbeği verdim bir daha çıkıyor. :(
Şunu bil et göbek yapmaz. Biraz fen bil yaw. :D karbonhidrat ile yağlar göbek yapar proteinler yani etler göbek yapmaz. :D[DOUBLEPOST=1412549046][/DOUBLEPOST]
Henta*i kelimesinin anlamını an itibariyle nickiolmayan çocuk aracılığıyla öğrenmiş bulunmaktayım.
Hent.ai Anime p****star'i değil miydi? :D

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sadece dalga geçmek için yapmıştım. :( mehmetğ.[DOUBLEPOST=1412549016,1412548946][/DOUBLEPOST]
Şunu bil et göbek yapmaz. Biraz fen bil yaw. :D karbonhidrat ile yağlar göbek yapar proteinler yani etler göbek yapmaz. :D
Einstein yediğimiz etler de yağ yok mu aln?! :lol: kafan güzelmiş güle güle kullan xD[DOUBLEPOST=1412549093][/DOUBLEPOST]
Şunu bil et göbek yapmaz. Biraz fen bil yaw. :D karbonhidrat ile yağlar göbek yapar proteinler yani etler göbek yapmaz. :D[DOUBLEPOST=1412549046][/DOUBLEPOST]
Hent.ai Anime p****star'i değil miydi? :D
Olum zöel konu açtık bu konuyu kirletmeyin diye hala diretiyorsunuz ha = https://forum.gamer.com.tr/konu/gece-muhabbeti-2.224108/

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
ÇOK GÜZEL LAN TEŞEKKÜLER Varda ette çok az yağ var yani 15kg etten 100 gram yağ alırsın. :D
100 gr yağ az mı? Bu arada 15 kg etten nasıl 100 gr yağ çıkıyor? Kafan harbiden güzelmiş kardeş.Boşuna mı her kurban bayramı fazla et yemeyin diyorlar?