HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese hayırlı ve güzel ramazanlar.
Bildiğiniz üzere Rophus isimli bir minecraft dizisi çekmek için hazırlık içindeyiz. Bu gün çekeceğimiz dizi hakkındaki gelişmeler ile sizinleyiz. Şayet bu durumu bilmiyorsanız bakmanızı öneririz; https://forum.gamer.com.tr/konu/efs...i-p-rophus-yapim-asamasina-baslanildi.339586/

Başlıca gelişmeler;
-Alperen (Ana Builderimiz) haritayı yapacağımız dünyayı yaptı. Her ne kadar dünyanın uygun olmadığını farkedince yeni bir dünya yapımına başlasakta oldukça emek harcadığı belli oluyor :)
-Yeni builder alımlarına bakıldı. Fakat build için şu anlık kimse alınamadı :(
-Dizi için soundtrackler seçildi
-Green Screen efektleri ayarlandı
-Efekt sesleri belirlendi (Eklenecek)
-1. bölüm için diyaloglar yazıldı.
-Görev dağılımı yapmaya çalıştık, yapamadık :D
Şimdilik gözüken kadro;
@Jibril (Sora): İsmi Gan olan yardımcı karakteri canlandırıyor. Gan, ana karakterin en yakın arkadaşıdır.
@HestiaKnife (PcKoLoG ya da Kuron olarak ta bilinirim :s ): İsmi Gren olan ana karakteri canlandırıyor. Gren, babadan oğla geçen genetik bir hastalığa sahiptir, dizinin başrol oyuncusudur.
@Kovalski (Senpai): İsmi Liz olan kötü karakteri canlandırıyor. Liz, başından geçen bir olay yüzünden konuşma duyusunu kaybetmiştir, ve bunun intikamını almak için Rophus'a kaydolmuştur.
@AhmetAlperen (Pilot) : İsmi Ken olan kötü karakteri canlandırıyor. Ken, usta bir pilottur. Fakat başından geçen o olay yüzünden dünyadan nefret etmektedir.
Bir de senpainin tomodachisi (arkadaşı) Batuhan var: İsmi Ref olan karakteri canlandırıyor. Ref, S rank bir sniperdır. Dünyada ki herkesten daha isabetli atışlar yapar. Rophus'a kaydolma nedeni tam bir sırdır.

Şimdi de çalışmalardan biraz ScreenShotlar :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buda Senpai'nin canlandırdığı Liz karakteri :D

Taglist:
@Dpelqpleq @Kovalski @AdexTR @Emrsmsk @DeathLight @Mavie @BenZikriptBiliom @Ragnarak @Impossible_FTW @TurkeyBall_ @Cihanbrah @Erenbulbul @Cs0kis @Neria78 @Yaman @Burakcan @byTıtanıum @Fatih the Wizard @YohAsakura @Vivat @İnanılmaz @BurnerTroll @bartuceylan @afesraca @Rlark @SlayerRs @adenzu54 @Schaffer79 @WitherLegend @CrafterMan24 @BraveHero @BraveHER0 @BenZikriptiAzBiliom @SecretForest @Secret_wither @Uchiha_Madara @BuLimon @AtakanRS @TANKPRO @Rosenrot @XectioNN @PandaBey @pandabayan @Hsbas @Clapy @CelilOguz @zombiespaceman1 @Nano_Sensei @NeonSpade @tugraofset741 @SAKLINETWORK @DirenCan @M3LIH @DamRISH @HGSquire @BattleDragon14 @xUmutAuthors @Camon32 @Pyme @SplashTR @Belo213 @DeadBarbarian @Kronik2143 @kara55xxx @karaalpad @karabsan @Karaçalı @karabelacı19 @Kara_Maskeli @Monkeygunner5000 @Monkey89 @Lion1234 @numanmücahit37 @mucahitbaba @AnkaBilisimTR @Emirhankk1 @emirhan0011 @qeqo @ShadowPlayer @Shadow @Dobbe @yasinTTR @onuraygntrr @ForcEmir @ByCooky @ZekiKos @Admicos @Sezdolonoid400 @ByAehn @UmmetEmin @Berk

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke beni de alsaydın oyunculuğa ama neyse :p (mikrofonum yok zaten)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Build konusunda yardımcı olmayı çok isterdim ama hem yetenekli değilim hem de ekip çalışmasında pek başarılı olduğum söylenemez. Eğer başınız çok çok çok sıkışırsa alternatif olarak eklersiniz beni.
Daha parlak bir shaders pack daha hoş gösterebilir diye düşünüyorum.
Tekrar tekrar kolay gelsin ^_^

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunculara girmek isterdim , ne bir teklif ne bir öneri var ...
Daha önceden konu açtım sadece isteyenlerin başvurularına bakıyordum çok fazla başvuru içinde boğulacaktım. Fakat burda belirttiğin için sana bir rol ayarlıyabilirim sanırım. Şu anda @AhmetAlperen 'e yardım edebilmesi için profesyonel builder arıyorum.

Build konusunda yardımcı olmayı çok isterdim ama hem yetenekli değilim hem de ekip çalışmasında pek başarılı olduğum söylenemez. Eğer başınız çok çok çok sıkışırsa alternatif olarak eklersiniz beni.
Daha parlak bir shaders pack daha hoş gösterebilir diye düşünüyorum.
Tekrar tekrar kolay gelsin ^_^
Shader pack'in durumu bence iyi sadece minecraft textureleri hoş durmuyor. Bu nedenle texture pack arıyorum :)
Builder olarak başvuru yapabilirsin. Eğer Alperen (Ana builder)'in testinden geçersen builder olarak alınabilirsin. Ve teşekkürler :)
İyi günler...