Pre Gitti Lanet Olsun :/

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Beyler VIP Karşılıgı Herşeyi Degişen Pre Takas Etmiştik Serverimde Bende Birtane Daha Pre Var Onu EN iyisi Optifine Cape İle Takas Edeyim dedim MCSG den adam buldum Sonra Benden isim İstedi Sonra Pre Bilgilerini İstedi Bende Verdim (mallık diz boyu ) Sonra Benim hesabımla minecraft.net'e girmiş güvenlik sorusunu bulmuş ben o çara giremiyom sonra şifresini falan degiştirdim o hesabın ama sifresini degiştirip girdigimde pre yoktu demo olarak oyna diyodu Napacam Acil ///// Nese 1 Tane Daha Herşeyi Degişen Pre Var.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şey Ben Minecraft Premium Almak İstiyorum.Nasıl Alabilirim ? Açıklarsanız Memnun Olurum.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Almanın tek bir yolu var o da "Ordinary Code" ile, bu kod oyunu satın aldığın zaman alırkenki E-Postana yollanıyor. Bu kod ile ticket atarak hesabını %100 alabilirsin tabi Mojang dışında bir yerden bu hesabı satın almadıysan.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
KRHN Senle Bi Özelden Nasıl Alabileceğim Konusunda Bi Konuşabilirmiyiz ? Yani Tam Kafama Yatmadı.Yanlış Bişi Yapabilirim Diye Korkuyorum.Sonra Para Çöpe Gitmesin.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
KRHN Senle Bi Özelden Nasıl Alabileceğim Konusunda Bi Konuşabilirmiyiz ? Yani Tam Kafama Yatmadı.Yanlış Bişi Yapabilirim Diye Korkuyorum.Sonra Para Çöpe Gitmesin.
İnternet'te o konular hakkında birçok Türkçe kaynak bulabilirsin, kusura bakma işim başımdan aşkın.

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
Almanın tek bir yolu var o da "Ordinary Code" ile, bu kod oyunu satın aldığın zaman alırkenki E-Postana yollanıyor. Bu kod ile ticket atarak hesabını %100 alabilirsin tabi Mojang dışında bir yerden bu hesabı satın almadıysan.
Saol ÇAr Bende

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0