Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burada nicknamelerimizi takas edebiliriz.Pre arkadaşlar vardır elbet ve bir yerden sonra sıkılıyorsunuz.Eğer sıkılan bir arkadaş varsa konuşup takas edebiliriz.Dolandırma amaçlı yazı yazanlar hiç umutlanmasınlar,uyanık birisiyim.
Böyle bir cevap bekliyordum,ancak sadece hesabımı takas etmek amaçlı forum hesabı açtım.Devamındaysa buralarda takılabilirim.Güvenmiyorsan minecraft id: XelSagat
Ben takas için gelmedim zaten konuya uğramak için geldim ben ismimden hep memnunum. Sen daha yeni üye olmuşsun ve direk böyle bir konuya girmişsin takas edecek birisi olsam senden ilk bir telefon numarası isterdim.
Yaşım biraz küçük o yüzden sesimi duydurmak pek istemiyorum.Skypeden görüşmeyi yapar olmazsa telefonuma ulaşabilirdi takas yapacak kişi.Fotoğrafıda atıyorum üyeliğimin.
Dediğim gibi benim için üyeliğinin doğruluğu daimdir güveni kanıtlamak için o telefon numarasını almadan hayatta bir şey yapmazdım sadece fikrimi söylemek istedim.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.