Prefix sorunu.

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba, sunucumda prefixler,
"<[GrupIsmi] İsim> Yazı"
olarak gözüküyor.

Çözmeye çalışırken denediklerim: Vault güncellemek, groupmanager taglarını tekrar ayarlamak, essentials'ın configinden ayarlamak (her yolu denedim error yok), essentialschat 1.7 1.8 her sürümü denemek.

Bir türlü çözemedim lanet sorunu.
Çözebilecek olan arkadaşlar varsa yardım edebilirlermi rica ediyorum iyi günler.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
107
Ruh hali
Eğer Massive-Core'lu Faction kullanıyorsanız, M-Core Essentials prefix'i devre dışı bırakır ve kendinde olan şeklindeki ayarı uygulatır.

Plugins dosyasının dışında, Craftbukkit'in, server properties'in vb. içinde bulunduğu klasörde mstore diye bir dosya olacak.
mstore > factions_mconf > instance.json >
Kod:
"chatSetFormatTo":
Bu yerden < > ları silerek ayarlayabilirsiniz.

Böyle hatırlıyorum, yanlış da olabilir ama denemekte fayda var. İyi forumlar.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğer Massive-Core'lu Faction kullanıyorsanız, M-Core Essentials prefix'i devre dışı bırakır ve kendinde olan şeklindeki ayarı uygulatır.

Plugins dosyasının dışında, Craftbukkit'in, server properties'in vb. içinde bulunduğu klasörde mstore diye bir dosya olacak.
Kod:
"chatSetFormatTo":

Sadece massivecore değil factionsuuid de de aynı olay var. Diğerlerinde de olabilir fakat emin değilim.

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Kod:
"chatSetFormatTo":

Ahmet, son soru. Peki bu massivecoreyi devre dışı bırakma gibi seçeneğim yokmu çünkü, sohbeti essentials ile sağlamak istiyorum essentials ile başında şekilli klan yazıcak nasıl olucak?

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
107
Ruh hali
Ahmet, son soru. Peki bu massivecoreyi devre dışı bırakma gibi seçeneğim yokmu çünkü, sohbeti essentials ile sağlamak istiyorum essentials ile başında şekilli klan yazıcak nasıl olucak?
Massive-Core silinirse Factions eklentisi 1.8'de çalışmayacağından, birşeyler yaparak ayar Essentials'a verilebilir.
Kod:
{
...
"chatSetFormat":false,
...
"chatParseTags":true,
...
}

plugins > Essentials > config.yml
Kod:
format: '[{factions_roleprefix}{factions_nameforce}] [{GROUP}] {DISPLAYNAME}: {MESSAGE}'
#        ^ [A] (kurucu tagı)    ^ NeutralClan (klan)  ^ Rütbe vs.   ^Ad          ^Mesaj

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Massive-Core silinirse Factions eklentisi 1.8'de çalışmayacağından, birşeyler yaparak ayar Essentials'a verilebilir.
Kod:
{
...
"chatSetFormat":false,
...
"chatParseTags":true,
...
}

plugins > Essentials > config.yml
Kod:
format: '[{factions_roleprefix}{factions_nameforce}] [{GROUP}] {DISPLAYNAME}: {MESSAGE}'
#        ^ [A] (kurucu tagı)    ^ NeutralClan (klan)  ^ Rütbe vs.   ^Ad          ^Mesaj
Deniyorum, adamın dibisin.