Premium Alacağım Ama...

BeŞiKtAşK

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktan anlayabileceğiniz gibi premium alacağım hemde bu yaz ama LevelTR'den alacağım.Aldığımda gift code'u nereye yazacağımı bilmiyorum.Yardımcı olurmusunuz?

Specthor

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben LevelTR den aldım kardeşim önce canlı desteğe diyosun ben mnecraft alıcam diye onlar diyo MC ID şifresini ver diyyee sen veriyoosun onlar hallediyo sana hesabı veriyorlar senden MC için nick istiyorlar

TahaYUKSEL[YouCraft]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak Simdi Leveltr ye uye oluyosun adamlarin bankasina parayi yatiriyorsun yada tel her neyse sonra
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burda hesabina para gecirmeyi anlatiyor hesabina para gecince
arama bolumune minecraft yaziyorsun alisveris sepetine tikliyp aliyorsun senden nick ve sifre isticek bu minecraft.net deki nickin ve sifren hemen hesabina yukleniyor para oynuyup gidiyorsn .D

BeŞiKtAşK

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal sitesindende olabilir oraya LevelTR yazdığım için illa LevelTR olmak zorunda değil asıl soru hangisinden almak daha kolay ve daha ucuz?

Specthor

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
LevelTR daha ucuzdur dier satan sitelere göre dierlerinde 60 tl ama leveltr de 55

TahaYUKSEL[YouCraft]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.si LevelTR Guvenilir
2.si Ekonomik Bakimdan Dahada Ucuz
3.sü Bosuna Minecraft.net E Kredi Karti İle Ugrasmadan LevelTR Den İsini Hallediyorsun Bu Yüzden Tavsiyem LevelTR Ama Sana İlla LevelTR Den Al Demiyorz

TahaYUKSEL[YouCraft]

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya Bence LevelTRDen Al Ekonomik Olarak Ucuz Hemde Güvenilir Bir Site Bosuna Kredi Kartini İnternete Dusurme Derim En İyisi LevelTR Bana Gore Ama Baska Sitelerde Var

BeŞiKtAşK

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft.net tede 48 liraya denk geliyor şimdi hesapladım.Bonus kartıyla(Denizbank) oluyorsa ordan olmassa LevelTR'den alıcam