Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıktan anlayabileceğiniz gibi premium alacağım hemde bu yaz ama LevelTR'den alacağım.Aldığımda gift code'u nereye yazacağımı bilmiyorum.Yardımcı olurmusunuz?
Ben LevelTR den aldım kardeşim önce canlı desteğe diyosun ben mnecraft alıcam diye onlar diyo MC ID şifresini ver diyyee sen veriyoosun onlar hallediyo sana hesabı veriyorlar senden MC için nick istiyorlar
Ben LevelTR den aldım kardeşim önce canlı desteğe diyosun ben mnecraft alıcam diye onlar diyo MC ID şifresini ver diyyee sen veriyoosun onlar hallediyo sana hesabı veriyorlar senden MC için nick istiyorlar
burda hesabina para gecirmeyi anlatiyor hesabina para gecince
arama bolumune minecraft yaziyorsun alisveris sepetine tikliyp aliyorsun senden nick ve sifre isticek bu minecraft.net deki nickin ve sifren hemen hesabina yukleniyor para oynuyup gidiyorsn .D
1.si LevelTR Guvenilir
2.si Ekonomik Bakimdan Dahada Ucuz
3.sü Bosuna Minecraft.net E Kredi Karti İle Ugrasmadan LevelTR Den İsini Hallediyorsun Bu Yüzden Tavsiyem LevelTR Ama Sana İlla LevelTR Den Al Demiyorz
Ya Bence LevelTRDen Al Ekonomik Olarak Ucuz Hemde Güvenilir Bir Site Bosuna Kredi Kartini İnternete Dusurme Derim En İyisi LevelTR Bana Gore Ama Baska Sitelerde Var
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.