premium alacağım yardım

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar get minecraft a tıkladım kart bilgilerini yazdım nickimde türkçe karakter kullanmadım purchase butonuna tıkladım biliyorum bişi çıkmıyo premium launchere girdim play demo diyor bi kuşkum var: expiration date de boşluk kullandım ondanmı bide 3.işlem var oda launcheri indir ona geçmedi
ŞİMDİ ARKADAŞLAR ÇIKIP ŞUNU DİYECEKLERDİR:
  1. kart bilgilerini yanlış yazmışsındır HEPSİNİ YENİDEN KONTROL EDEREK DİKKATLE YAZDIM
  2. pc de virüs vardır %100 virüs yok
  3. kazıklanmışşındır
yardım!

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Succesfully proud dedi mi,yoksa sen direkt kapattın mı ? e posta onayı da olması gerekiyor diye bilirim.

Bende sorun olmadı

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Diyor olması gerekir aldıktan sonra eğer direkt çıkıyorsan olmaz bekle biraz,E postanı da kontrol et

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
sen bırak bu işi
hayır dibine kadar defam ediceğim gerekirse amerikaya gidip mojang şirketini bulup onlarla konuşacağım :D
şöyle yapacağım değil mi bilgileri yazdıktan sonra purchase butonuna tıkladıktan sonra o sayfadan çıkmayacağım 5 dakika falan bekleyeceğim o sayfada sonra mailimi kontrol edeceğim öylemi

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
hayır dibine kadar defam ediceğim gerekirse amerikaya gidip mojang şirketini bulup onlarla konuşacağım :D
şöyle yapacağım değil mi bilgileri yazdıktan sonra purchase butonuna tıkladıktan sonra o sayfadan çıkmayacağım 5 dakika falan bekleyeceğim o sayfada sonra mailimi kontrol edeceğim öylemi
ÖYLE