Premium Alacakların Dikkatine

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar konumuz ''Ucuz Minecraft'' arkadaşlar ucuz diyip gidip minecraft.net yerinden alacağınıza bilmediğiniz etmediğiniz adamlardan, yerlerden , sitelerden alıyorsunuz sonra maximum 3-4 ay sonra hesabım silindi diyosunuz bu adamlar dolandırıcı alıyosanız adam gibi minecraft.net sitesinden alıcaksınız. Öbür türlü zararı size
ayrıca bi düşünsenize bu adamlar orjinal hesap alıp size ucuz niye satsın örneğin adamın cebinden 57Lira para gidiyor ama 15TL ye satıyor böyle bir insanın kafasından şüphe ederim adam kazık yemeyi seviyor olamaz demekki yemiyor atıyor benim arkadaşta öyle oldu önceden oda almış kapandı şimdi Ayrıca Gift Code satmak yasaktır sadece çekilişlerde kullanılabilir ve hediye edilebilir yani bu tamamen yasadışı bir kere birde arkadaşlar çok tanıtıldı diye inanan arkadaşlara özel 1 sayfayı açıklıycam sizlere

****************.com
Arkadaşlar bu site sizi sadece dolandırır kullanılmış veya başka serverlarda banlanmış hesapları size kakalarlar bu yüzden çok kişinin başı yandı
Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına Uymaktayız diyor yalan uyuyosanız niye yasa dışı satış yapıyosunuz ?

arkadaşlar bu sırf ****************.com için geçerli değil
gerçekten hiç bilmediğiniz bir yerden asla güvenerek almıycaksınız ben size söyliyim alıyosanız adam gibi minecraft.net den alıcaksınız
Birde şu başka yerden alma kafasındakilere nedense bi ayar oluyorum tamam belki bilmiyorlar ama bilinçlenin işte

Arkadaşlar Bu konuyu gören alacaklar kimseye Minecraftı nerden daha ucuza alabilirim diye arama çabalarına girmesin zaten bir kere alıyosun adam gibi orjinal hiç kullanılmamış temiz hesap al

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Ben 5 tl iken aldım 2 aydır oynuyorum ve şimdi kapansa bile bidaha alırım mcsg oynamaya değiyo

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 5 tl iken aldım 2 aydır oynuyorum ve şimdi kapansa bile bidaha alırım mcsg oynamaya değiyo

Nerden aldığına bağlı her siteye laf atmadım ama çok güvenmelisiniz ayrıca 2 ay dan sonra banlananlarda oluyor benim arkadaş 5 ay içinde banlandı öyle her siteye güvenmiyceksiniz hesabın banlandı tekrar al banlandı tekrar al zaten minecraft.net teki parayı o şekildede vermiş olacaksın sürekli para yatıracaksın bitmiycek ki o olay sonuçta

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Ben minecraft.net 2 pre aldım ama 2 mcsg banlı mcsg için aldım

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben minecraft.net 2 pre aldım ama 2 mcsg banlı mcsg için aldım

Öyle bir ihtimal söz konusu bile değildir seni zorlamıyorum eğer bu konudan rahatsız oluyosan ben sadece bilgilediriyorum zaten alacakların dikkatine diyorum sen almışsın almıycaksın tekrar üstüne :)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
yo gayet güzelde bir şey diyebiliriz. milyonlarca kişi dava açar ve microsoft'a olan saygı çok fena azalır. zaten microsoft öyle bir şey yapabilir mi bir fikrim yok.
Milyonlarca minecraft üyesine karşı microsoftmu kazanıcak mojang anlaşmıştır üyelerimi alma diye önceden bize sölenseydi zaten almazdık deriz kazanırız :D