98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
knk katkıda bulunursun diyosun ama önemli olan fiyatının değişmemesi dimi biz türklerinde para kazanma hakkı var pnpOlsun 5 lira 5 liradır bi gün kaybolursan işine yarar![]()
knk katkıda bulunursun diyosun ama önemli olan fiyatının değişmemesi dimi biz türklerinde para kazanma hakkı var pnpOlsun 5 lira 5 liradır bi gün kaybolursan işine yarar![]()
İsrafa gerek yokDD 55 lira veren 60 da verir
![]()
leveltr dayım premium almak için ne dicemBu adamların 5 lira koyma sebebide bu. Banka Havalesiyle felan yukleyebiliyorsun.![]()
peki sağol ama siteye para yüklerken kredi kart lazımmı ?İlk Önce LevelTr'ye Kayıt Ol Sonra Arama Yerine Minecraft yaz oradan sipariş vercen ama once leveltrye 60 lira para yüklemen gerek senın hesabına üye oldugun. Sonra sipariş vercen direk key kodu gelcek onu minecraft üyeliginde code bölümüne yazıcaksın oldu bıttı![]()
notch zaten oyun yapmıyoki o mojang takımının beyni fikirler üretiyo herlade jeb de oyun yapıyo ama oyunun kurucusu her zaman markus persson durOyunu türkiyede satan elemanlar var fakat bunları code deilde direk hesap olarak veriyorlar ve evet notch bıraktı.
ben öyle kazık çıkabilicek adamlardan premium mremium almam sen ondan mı aldınşu an bu sitede alabileceğin kişi reklam olmaın sadece öneri @forte adlı bir üyedir 15 tlden origin satıyor yani.
hayır ama gta5 oyununu alıcam tekrar ediyorum reklam yapmıyorum ayrıca birsürü referansı yani güvenilir olduğuna dair kanıtları var ben sana güvenli ve ucuz alman için öneri yapıyorumben öyle kazık çıkabilicek adamlardan premium mremium almam sen ondan mı aldın
minecraft net e mi yoksa luka nın dediği siteyemi ?Siteye bankalardan para yatıra biliyorsun