Premium Alcam Ama Kafamda Deli Sorular. ?

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Premium Alıcam Ama Kafamda Deli Sorular ? . Biliyorum Flean İlk Aşamaları Siteye üye oluyon sonra adını yazıyon alttada kredi kartı bilgilerini felan Purchaseye basıyonuz. Ama forumda gezinirken bi arkadaş Premium Alırken PLACİNG ORDER Diye bir sorun yaşıyormuş. bende bunu yaşarmıyım diye merak ediyorum. böyle beklememiz lazımmış felan biri bana anlatabilirmi ?.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bence ne olursa olsun al premium, ben alamadım sen al.Araştırarak alabilirsin.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Sorun yaşarsan alamazsın zaten. Placing order sipariş yerleştiriliyor demek. Herhalde yoğunluk vardı arkadaş alırken. Yani böyle bir sorun nedir başıma gelir mi diye konu açmak fazla saçma kaçmış. Milyonlarca ödeme sorunu olabilir. Hepsini sormanın bir anlamı yok almadan önce. Sen al, sonra sorun çıkarsa konunu aç biz sana yardımcı oluruz.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sorun yaşarsan alamazsın zaten. Placing order sipariş yerleştiriliyor demek. Herhalde yoğunluk vardı arkadaş alırken. Yani böyle bir sorun nedir başıma gelir mi diye konu açmak fazla saçma kaçmış. Milyonlarca ödeme sorunu olabilir. Hepsini sormanın bir anlamı yok almadan önce. Sen al, sonra sorun çıkarsa konunu aç biz sana yardımcı oluruz.
Tamamda bu paypallamı alakalı paypalla almayacamda ?

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaş diyorki @KaptanHero, yani bir sürü kişi herhalde premium alıyor yoğunluk var ondan geç kalınabilir, ordada diyomişki ''sipariş yerleştiriliyor'' diyor yani demek istediği şu ; biraz sabret kardeşim bizde insanız diyor, anladın?