premium aldim nasıl pelerin yaparım

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Pelerini Bildiğim Kadarıyla Mojang'ın Düzenlediği Etkinliklere Katılarak Kazanabiliyorsun.Yani Yok Efendim Ben Şu Pelerini Kullanayım Gibi Bir Muabbet yok.Ama Tanınmış bir kişi olursun ve Optifine'ye Gözükürsen Belki Optifine Pelerini Alırsın.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Minecon vb. etkinlikler egirmeden VEYA OptiFine yapımcılarına birkaç dolar bağış yapmadan pelerin alamazsın (sadece OptiFine kullananlar görebilir ama onu)

TembelPenguen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pelerin alabilirsin. Etkinliklere katılarak yada optifine cape alabilirsin. Sonra optifine cape (1.8 Bayrakları Modeli) ile değiştirebilirsin. (Etkinlikler Minecon filan. O Türkiyede hiç olmadı. Ve bu sonuçlara bakarsak hiç olmıycak.) Eğer sen MOJANG şirketine bir katkıda filan bulunduysan sana özel bir pelerin hediye edebilir. Bu da senin yapma olasılığın %0.000000000001. Bide yeni capeler geldi. Scrool denen oyunun reklamını yapmak için hadi gene iyisin 48 saat xd.

Son düzenleme:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Pelerin alabilirsin. Etkinliklere katılarak yada optifine cape alabilirsin. Sonra optifine cape (1.8 Bayrakları Modeli) ile değiştirebilirsin. (Etkinlikler Minecon filan. O Türkiyede hiç olmadı. Ve bu sonuçlara bakarsak hiç olmıycak.) Eğer sen MOJANG şirketine bir katkıda filan bulunduysan sana özel bir pelerin hediye edebilir. Bu da senin yapma olasılığın %0.000000000001. Bide yeni capeler geldi. Scrool denen oyunun reklamını yapmak için hadi gene iyisin 48 saat xd.
Sadece bileti almak yeterli gitmeyebilirsin ki bilet sadece pelerin icin cok pahalı

Sent from my iPod using
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TembelPenguen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekleme: Optifine cape ler var optifine yükleyenlerde görülüyor yalnızca 10 dolar. Optifine cape yi başka bir kişiye verebiliyorsun.
MineShafter vardı o da bedava. Onun crackli olsa blie sitesinden skin değiştirebiliyorsun. Yalnızca cape çalışmıyor bilginize. Denedim olmadı :(

TembelPenguen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sadece premium serverlerde takılırsa ve mc skin searchta ismi yoksa %1 oranla çarını kullanıyorlar o kadar xd.
Crack sen pelerini hiç düşünme xd​

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecon dan sonra e-bay da satılıyor (Pelerin Kodu ) genelde 150-600 dolar arası :) Optifine en temizi :) Tabi Minecona gidebilirsen o ayrı mesele :) yada paran çoksa e-bay :)