Premium Aldım Sonunda :/

Şu anki nickim GameLove nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    23

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba.

Sonunda Premium satın aldım kendime.

Çok mutluyum :/

Şimdi birkaç sorum olacak sizlere. Ben aceleye getirip nickimi GameLove yaptım, şimdi 1 ay sonra yeni bir nick belirleyeceğim, nick öneriniz var mı?

Bir de skin ve sunucu önerileriniz varsa verir misiniz?

Gerçekten mutluyum.

Korsan kullanmayın, size de öneriyorum. Hiç değilse Mojang'a katkı sağlamış olursunuz.

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vaay! İlk olarak hayırlı olsun.
Sunucu önerisi istersen;
eu.mineplex.com
En iyi sunucu budur bence.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
premium aldıysan ve rpg seviyorsan wynncraft a girebilirsin.(bunların ipsini internetten araştır ben unuttum :( )
hmm.... başka biryer aklıma gelmiyor neden ise...

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
benim oynadığım serverler şunlar
minigameler için: mc.hypixel.net , eu.mineplex.com , play.hivemc.com , us.shotbow.net
jedicraft diyebir oyunu var çok güzel (burda hero rankım var :D) : play.mc-legends.com:25565
left2dead diye bbir oyunu var süper: play.minecats.com
parkuru ve herobrine chamberi güzel: play.itsjerryandharry.com
faction için benim favorim class seçebiliyorsun: play.desteria.com bir de bu youtuberin serveri var Zexyzekin: OmegaRealm.com
rpg olarak bence en iyiside bu: play.wynncraft.com
birde cs tarzı silahlı bir swwar bunda silah falanda satın alabiliyorsun level atlıyarak tavsite ederim: mc-war.com

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Senide Aramiza Aldik Demek :)
Evet, Premium olmak çok güzel bir hismiş. Çok da şanslıyım, adım MCSkinSearch'ta gözükmüyor.
benim oynadığım serverler şunlar
minigameler için: mc.hypixel.net , eu.mineplex.com , play.hivemc.com , us.shotbow.net
jedicraft diyebir oyunu var çok güzel (burda hero rankım var :D) : play.mc-legends.com:25565
left2dead diye bbir oyunu var süper: play.minecats.com
parkuru ve herobrine chamberi güzel: play.itsjerryandharry.com
faction için benim favorim class seçebiliyorsun: play.desteria.com bir de bu youtuberin serveri var Zexyzekin: OmegaRealm.com
rpg olarak bence en iyiside bu: play.wynncraft.com
birde cs tarzı silahlı bir swwar bunda silah falanda satın alabiliyorsun level atlıyarak tavsite ederim: mc-war.com
Bir de MineZ sunucusu vardı, adını hatırlamıyorum. Çok sevdiğim bir sunucu, LeHamam da videolarını çekiyordu, IP'sini biliyorsanız verir misiniz?

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Evet, Premium olmak çok güzel bir hismiş. Çok da şanslıyım, adım MCSkinSearch'ta gözükmüyor.

Bir de MineZ sunucusu vardı, adını hatırlamıyorum. Çok sevdiğim bir sunucu, LeHamam da videolarını çekiyordu, IP'sini biliyorsanız verir misiniz?
McSkinSearch diye bir şey kalmadı artık...Artık nickname'ini kullansalar bile skin gözükmüyor.

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oğlum,benim arkadaşlarım 10 dakikalığa premiumu vermiyorlar lan varya git pederin parasını al premium al.

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

O da eu.shotbow.net veya us.shotbow.net

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hemen Gozumkuyo 2-3 Gune Gozukuyo Olmadi En Gec 1 Hafta. :)