premium alırken An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilgiler doğru sürekli deniyorum valla dünden beri 50 kere denemiştirim[DOUBLEPOST=1441386064,1441378167][/DOUBLEPOST]başka bir fikri veya önerisi olan varmı acaba ?
Mojang Support sayfasına giderek sorununu söyleyebilirsin,ingilizce bilmiyorsan türkçe destek sayfasına yönlendirebilirler belki.

yiğitkurtiss

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ben çözdüm merkez bankası ininal den euroya çevirirken belli bi miktar komisyon almakta bu yüzden koyduğunuz paradan biraz dah afazla yüklemeniz gerkli 10 -15 tl falan
bn 10 tl yükledim oldu bu bilgiyi ininal çağrı merkezinden aldım

Spayr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimde bu olayı yaşadığım doğrudur. Ben bu durumda e-postamı hep kontrol altında tuttum , spam , gelen postalar ve bunun gibi içeriklere baktım. Gelen postalardaki mesajı okumak için faremin sağ düğmesine basıp , Türkçe'ye çevir butonuna basıp okudum , sonra linkleri kontrol etmedim ama sen bir dene , iyi/kötü amaçlı mı iyice bak , iyi amaçlı bir linkse gidebilirsin , orada premium hesabını alman için işlemlere devam ediyorsun. Eğer bunları yapmak istemezsen Mojang'ın sitesini önerebilirim ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
, bu sitede ödeme sorunu giderme bölümünü kullanabilirsin , şimdiden Allah yardımcın olsun.

EfeOyunda

EfeOyunda YouTube
En iyi cevaplar
1
1. Aldığın hesap premium değildir
2. İp de sorun vardır modeme res at
3. Mc de sorun vardır res at