Premium Hesabı Migrate Etme (soru)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim arkadaşımın Premium hesabını forte'dan aldık.Şifreyi değiştirdi.Bugün giremedi.En Eski şifreyle denedik.Oldu.Yani adam hesabın şifresini bulup değiştirmiş.Bu nasıl oluyor ? E-mail başka bir adam üzerine kayıtlı hesapta.Migrate'i başka bir e-mail üzerinden yapabilir miyiz ? örneğin hesaptaki loginlogin@ hotmail.com bizim yapmak istediğim 123login123@ hotmail.com olabiliyor mu ?

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Premium hesabı sadece gift code olarak satın almanız güvenli. En büyük hatayı başta yapmışsınız.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
a giriş yapsanız bile e-posta değişikliği yapmak için gerekli bilgileri kayıtlı e-postaya gönderiyo güvenlik için. Yani adama gider.

Şu sayfayı deneyin güvenlik adımlarını geçebilirseniz olur. Bunun dışında bi yolu yok.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium hesabı sadece gift code olarak satın almanız güvenli. En büyük hatayı başta yapmışsınız.
a giriş yapsanız bile e-posta değişikliği yapmak için gerekli bilgileri kayıtlı e-postaya gönderiyo güvenlik için. Yani adama gider.

Şu sayfayı deneyin güvenlik adımlarını geçebilirseniz olur. Bunun dışında bi yolu yok.
Benim hesabım da Forte'den.Changemail şeyini e posta için kullanabilirmiyim.Yani daha doğrusu bir onay gerekiyormu önceki hesaptan ?

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

5 Liraya 2 Hesap Verince Ondan Alıyoruz :D

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
bu yüzden lütfen sadece minecraftı kendi orjinal sitesinden alın böyle sıkıntılar çıkabiliyor
ve yada dolandırılıyorsunuz

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir açıklama yapacağım :

Hesap benim değil
Sattığı Hesaplar 2011'den beri girilmiyor.
Aynı hesabı her bulduğuna satmıyor.Güvenlik Sorusunun Cevapı Bende Var Ve Şifreyi Değiştirdik.Sonra bir baktık ki şifre eski haline dönmüş.Olay bu.Güvenlik Sorusu Olmayan hesaplardan değil.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hesap onun adresine bağlı olduğu için şifreyi değiştirebilir. Değiştirmesinin nedenide muhtemelen hesabı kakaladığı diğer oyunculardan giremiyorum diye şikayet gelmesidir. Sence niye birebir eski şifreye dönüş yapar biri?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hesap onun adresine bağlı olduğu için şifreyi değiştirebilir. Değiştirmesinin nedenide muhtemelen hesabı kakaladığı diğer oyunculardan giremiyorum diye şikayet gelmesidir. Sence niye birebir eski şifreye dönüş yapar biri?
Öncelikle şunu söylemem gerek ki bana verilen hesap onun adresi değil.Yabancı birinden satın almış.Gmail girişlerinin hepsi ingilizce ve tek bir türkçe kelime yok.Hesapları kakalıyorsa bile forumdaki premiumların çoğu bu arkadaşa güveniyor.Ayrıca bende hiçbir sorunda çıkmadı.Gerek şifre olsun gerek hesaba girmek olsun.Hepten de suçlamayalım şimdi.

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Google servislerinin hepsini bende ingilizce kullanıyorum nickname denen bir şey var bu yabancı olduğunu göstermez. Forum yönetimi bu tip satışlar yapan kişilere asla güvenmez veya teşvik etmez. Böyle kişiler sürekli forumdaki küçük oyunucuların sırtından geçinmiştir. Bahsettiğin premiumlar üyelerse onların görüşlerinden forum sorumlu değil.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bakın Cevabı Aldım.Daha Ayrıntıya Gerek Yok.Ayrıca hesap onun hotmail'ine filan bağlı değil.Şifreyi değiştirdik ve adam eski şifresine dönmüş.Yine değiştireceğiz olmazsa arkadaş yeni hesap alacak.Zaten 20 Liraya satın aldı benden.Sorun yok yani daha.