Premium hesabım çalındı. :((( :((8

• Konuyu başlatan YigitHan Ender
  • Başlangıç tarihi
Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
O çar bende olsaydi şimdiye kadar 5 kez kurtarirdım.Bence denesin niye bosu bosuna
O çar bende olsaydi şimdiye kadar 5 kez kurtarirdım.Bence denesin niye bosu bosuna cari gidecekti.Bunda sonrada tek kullanimlik şifre almayida unutma her derde devadir.

gidecekti.Bunda sonrada tek kullanimlik şifre almayida unutma her derde devadir.
ben kurtaramadım 1 yıl sonra gene alacağım napalım :(

En iyi cevaplar
0
deneme yanılma yolu ile bulamazlar büyük bir ihtimal hile mod falan filan indirdin ama o da keyllogger falan dı heralde neyse geçmiş olsun çekiliş felan bul onlara katıl belki şans sana güler

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Herkeze teşekkürler ama birisi premium hesap verseydi daha çok sevinebilirdim :DD :(

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
My account was stolen

Last Updated: Jun 27, 2013 09:55PM CEST
We're sorry to hear that you can no longer access your account. In the majority of cases, there is usually a simple login issue, rather than a compromised account.

Please first make sure that this is not a login issue. You might want to
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
, or
.

It's important to note that if you have an original Minecraft account (you log in with your username), it is not possible to change the account's email address. If you cannot access your account, simply
.

If you are sure that your account was compromised, please
. Be sure to include your

For additional account security, we suggest that if you do not have a Mojang account, you
. This way, you will use your email address instead of your public username. Any password that you choose should be unique to you, and not easily guessable.

Pardon çeviri yapamadım ama anlarsın herhalde.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Hesap sana mı aitti? Kurtarma şansın var tüm bilgiler sana ait ise! Neden pes ediyorsun
Sana mı ait derken minecraft official site'dan aldın dimi
( eski konuymuş hiç tarihe bakmadan yazdım D: )