Premium hesabım için nick lazım

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana bir tavsiye verebilirim.
BeyondBirthday ,Tratsel , ByLike, Mrasil , Riswajn vs vs bir sürü nicklerim var.
BeyondBirthdayi geçiyorum.
Tratsel = Oyunda Lestart diye bir nick görmüştüm. Her şeyi tersten okumayı sevdiğim için Lestartı ters okudum ve hoşuma gitti = tratseL.
ByLike = Ergenlik zamanından kalan bir nick :ci: . Eskiden By eklemeyi seviyordum nicklerime /Ergenlik dönemlerinde\ . Youtube da bir şarkı dinliyordum çok sevip like a basmıştım. Aklımda da By vardı. Birleştirdim ByLike77 (Yalova'nın plaka numarası 77, Yalovalıyım.).
Mrasil = Tratsel i bulduktan sonra yine değişik kelimeler buluyordum. Mrasilin açılımı vardır. Mutlucuk Ressam Asildir. Mrasildir oluyordu pek güzel durmuyordu Mrasil diye kısalttım. Değişik kelimelerle değişik cümle yapıp sonra onları kısaltabilirsin.
RisWajn = Bu biraz karışık
. Şarkıyı Dinlerken Jawn aklıma takıldı. Nedir nedir nedir diye düşünürken onu evirip çevirip nick yapasım geldi. Ris = Tristam dan geliyor (tRİStam) , Wajn = Jawn dan geliyor W ile J nin yeri değşik (WaJn).
___
Böyle değişik yollarla kendine bir nick bulabilirsin.
Biraz canı sıkılan (Çok ağır canı sıkılan*) birisi olduğum için bazen can sıkıntısından böyle şeyler yapabiliyorum

MD_Optional

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
BeyondBirthday ,Tratsel , ByLike, Mrasil , Riswajn vs vs bir sürü nicklerim var.
Tratsel = Oyunda Lestart diye bir nick görmüştüm. Her şeyi tersten okumayı sevdiğim için Lestartı ters okudum ve hoşuma gitti = tratseL.
ByLike = Ergenlik zamanından kalan bir nick :ci: . Eskiden By eklemeyi seviyordum nicklerime /Ergenlik dönemlerinde\ . Youtube da bir şarkı dinliyordum çok sevip like a basmıştım. Aklımda da By vardı. Birleştirdim ByLike77 (Yalova'nın plaka numarası 77, Yalovalıyım.).
Mrasil = Tratsel i bulduktan sonra yine değişik kelimeler buluyordum. Mrasilin açılımı vardır. Mutlucuk Ressam Asildir. Mrasildir oluyordu pek güzel durmuyordu Mrasil diye kısalttım. Değişik kelimelerle değişik cümle yapıp sonra onları kısaltabilirsin.
. Şarkıyı Dinlerken Jawn aklıma takıldı. Nedir nedir nedir diye düşünürken onu evirip çevirip nick yapasım geldi. Ris = Tristam dan geliyor (tRİStam) , Wajn = Jawn dan geliyor W ile J nin yeri değşik (WaJn).
___
Biraz canı sıkılan (Çok ağır canı sıkılan*) birisi olduğum için bazen can sıkıntısından böyle şeyler yapabiliyorum
Konu Açar Gibi Yazmısın :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Açar Gibi Yazmısın :D
Baskasının söylediği , önerdiği bir nicki yazar aklına hiçbir şey gelmiyorsa sonra o içine sinmez değiştirmek ister 1 gün 2 gün sonra. Bu da biraz rahatsızlık verir açıkçası. Ben yaşamıştım bu durumu. Öyle bir durum yaşamasın diye nickleri ni nasıl bulabilir diye bir kaç yazı yazdım. Bunlar benim bulduğum yöntemler kullanıp kendine yeni bir nick bulabilir örneğin :ci:

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Profesyonel Olabilri :D
Kendin Düşünebilirsin :D
Senin Aklın Senin Fikrin.
aşırı fazla kullandığım nick var genelde başka oyunlarda kullanırım minecrafta göre güzel nickim yok aklımada düzgün bişi gelmiyo ondan dolayı konu açtım
___
yazdığın için eyw :D baya detaylı yazmıssın arkadaşa bir beğeni helal olsun valla