Premium Hesap alacağım (YARDIM)

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başlıkta belirttiğim gibi premium hesap alacagım.
For this account danmı almam daha mantıklı yoksa gift olarakmı almam daha mantıklı ikisininde + ları - leri neler? Hangisi daha güvenli.

(ekleme)
Ben gift kodunu kullandıktan sonra başkası tekrar o kodla baska hesaba aktarabılırmı premıumu?
Gift kodlarınında suresı sınırsız değilmi?

Son düzenleme:

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Gift Code ile for this account arasında pek fark olmaz gerçi. Süresi sınırsız evet, ancak 1 kez kullanabiliyorsun. Aktaramıyorsun premium.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
kendine alacaksan for this acconut, arkadaşına alacaksan gift code daha mantıklı.

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir durum var kredi kartından alırsam 58tlye gelıyor direk gift kode satın alırsam oyun para satan sitelerden 60tl kredi kartı alırken paypalı ekleme pasıdır kullanma parasıdır aynı hesaba gelıcek. eğer fark yoksa bankamatıkten bir yerden alıcam[DOUBLEPOST=1403879018,1403860277][/DOUBLEPOST]hala ıstedıgım cevap gelmedı gift ile normal almanın farkı varmı yokmu varsa ne gibi farkları var[DOUBLEPOST=1403880472][/DOUBLEPOST]sadece tek ogrenmek ıstedıgım giftin normalden farkı hıcbir yerde bunun la ılgılı bir şey yazmıyor kimse bilmiyormu yani?

HasannnnTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bildigime göre gift code 1 hafta giris yapilmiynca siliniyordu ama ben buna pek inanmiyorum.Eskilerden kalma saçma bi fikir diyebilir buna.Ama adamlar yapmis
arkadasina aliyosan gift code kendine aliyosan direkt aliyosun bi farki olsaydi herkes gift code veya direkt kendi hesabına alinandan alirdi.

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bununla ilgili hiçbir kesin bilgi kimse bilmiyor minecraft resmi sitede bilke yazmıyor. hatta bazıları gift kodu satın aldıklarını 1-2hafta sonra premıumun bittiğini söylüyorlar. Kafam çok karıştı

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bonanza bilir. Aslında aralarındaki tek fark birinin senden ev adresini telefon numaranı falan istemesi :)

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şu an şimdiki zamandayız bugunün şartlarına göre cevap verirsek sevinirim. Bilmeyen biri için yanıltıcı olabiliyor
NOT:kesinlikle aşağılamak için yazmıyorum sadece sorumu yalnıs anladıgınızı düşünerek düzeltiyorum

TakeCare

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım eğer minecrafttı kendine alacaksan For this account almalısın.Eğer arkadaşına veya bir başkasına almak istiyorsan Gift code almalsın.Arasında ise bir fark yoktur.Birinde kendi adına alırsın diğerinde iste başkasına.

StreetStiLLs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gift olarak satın alıp kendi hesabımda giriş yaptım. Kobay olarak girdik bir işe bakalım hayırlısı. fark olursa sizide bilgilendiririm :)