ING banktan kartsız işlemler bölümünden de para yüklenebiliyor artık ^^İnnial kart diye bir şey var migros fln alınıyor para yüklicen biraz siteden al garanti @Iskefiyeli18 @KadirBerk
Ben oyunu GameX 2010'da almistim. Oyun orijinal oldugu icin dogrudan ''Premium''da geliyor.Tamam da ya, alışveriş merkezlerinden alırsak oyunu ?
Kartsız sadece kartın numaralarını girerek yüklenebiliyorOnu biliyorumda, kartsız işlemler dedin. Yani kartsızmı para yüklenebiliyor ? Değilse ne ?
Zaten kartın ilk 4 rakamını girince senin ininal kullandığını fark ediyor (Çaktırma herkesin ilk 4 rakamı aynıTeşekkürler.
Sadece konsollar için kutulu hali var minecraft'ın. Eğer pc de oynayacaksan internetten almalısınBeyler tam anlayamadım halen.. Şimdi oyuna para verip alışveriş merkezinde alcam, birde Premiuma mı para vericem ?
Not : Arkadaş doğrudan geliyor demiş. Fakat kim veriyor bunu ?
Oyuna girerken Hesap istiyor değil mi?[DOUBLEPOST=1420290103,1420290062][/DOUBLEPOST]Sadece konsollar için kutulu hali var minecraft'ın. Eğer pc de oynayacaksan internetten almalısın![]()
Oyuna girerken Hesap istiyor değil mi? ( Orjinalde )Sadece konsollar için kutulu hali var minecraft'ın. Eğer pc de oynayacaksan internetten almalısın![]()
Konsolda istemiyor ama pc için istiyorOyuna girerken Hesap istiyor değil mi?[DOUBLEPOST=1420290103,1420290062][/DOUBLEPOST]
Oyuna girerken Hesap istiyor değil mi? ( Orjinalde )
Almamak en iyisi o zaman..