Premium Teamextreme Lazım

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim premium normal sitesinden indirdiğimde bir sıkıntı var ben META-INF klasörünü silip mod atıyorum ama oyun açılınca gene META-INF klasörünü geri yüklüyor fakat eskiden crack iken teamextreme kullanıyordum bir sıkıntı olmuyordu acaba premium teamextreme link atabilecek var mı ?( hem crack hem premium olursa daha iyi olur )

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İmkansız,TeamExtereme'ye girdiğin an pre'ni silerler bana öyle demişlerdi...

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
meta inf klasörü eskide kaldı. Forge kurmalısın.
Forge en nefret ettiğim şeydir mod yüklüyon açılmıyor etmiyor hep sıkıntı bana forge haricinde dediklerimden bir çözüm bulmayacaksan yardımcı olmazsın zaten minecraft sitesinden indirdiğim premium launcher dada forge seçimi yok

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forge en nefret ettiğim şeydir mod yüklüyon açılmıyor etmiyor hep sıkıntı bana forge haricinde dediklerimden bir çözüm bulmayacaksan yardımcı olmazsın zaten minecraft sitesinden indirdiğim premium launcher dada forge seçimi yok
Ben sana öğretirim,Forge yüzde yüz daha basit ve kullanışlı...

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
İndirdiğin her TeamExtreme launcher'da Premium modu vardır zaten.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Fail :/ TeamExtreme pre'si olmayan kişiler için.Meta.inf zaten mazide kaldı...Forge

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
TeamExtremede ilk hesaptan bi log out yap sonra bi seçenek var premium ... die tıkla şifreni fln gir
Ama Bazen Oyunu yeniden başlat olayı oluyor

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dostum forge sorun değildir hatta sorun düzelticidir. Forgesiz mod yüklersin 1-2 hop çakıştı yada çalışmadı şimdi sil baştan .jar'ı tekrar yükleri diğer modları ama forge kurarsan mods'a atarsın sorun çıktımı hemen şipşak silersin bitti