Tamamda 1.8 Çıktı Artık herkes Premium Alıyor Bende Dün Aldım Örneğin ?Çok yok çünkü para kazanamıyorlar crack hepsi
Mojang Beleşe Minecraft Dağıtırsa olabilecek bir şey buda Mojangı iflasa sürükleyecek bir şey yani boşuna arama bulamazsın bulsanda nadir 2 veya 3 kişi anca olurBu Duruma Çok Sinirleniyorum
MCSC (Reklam Olmasın Diye Yanlış Yazdım) Hunger Games Sunucusunun %40'ı Türklerden Oluşuyor Kİ Bu Durum Türklerin Arasında Bolca Premiumun Olduğunu Gösteriyor
Ancak Biri Çıkıp Faction Premium Sunucu Açtığında Sunucuda Olan Kişi Sayısı 10-15
Minecraft Türk Kendi Sunucusunu Açmıştı Premium Diye 1000 Kapasiteli HUB Sunucuda 30 Kişi Vardı
Nasıl Bir Çözüm Bulunabilir Bir Fikri Olan Varmı ?
bütün ayarlar lobinin ayarlarına bağlı değilmi?SonOyuncu gibi hub sunucular minigames ekler Gibi Premium kısmı ekleyebilir,sadece preleri alıp güzel ve kaliteli bir oyun oynayabilir
Kendi sunucumdada kullanıcam bunu
Tam Olarak Anlayamadım ? ? ?Youtuberseniz mandalina online gidin![]()
Youtube kanalı çok gelişmiş kişilerin kendilerine ait bir sunucuları var,mandalina online adında,ünlü youtuberler orda oynuyor genellikleTam Olarak Anlayamadım ? ? ?
modlu değilmi o serverYoutube kanalı çok gelişmiş kişilerin kendilerine ait bir sunucuları var,mandalina online adında,ünlü youtuberler orda oynuyor genellikle![]()