Premium Türk Sunucu Arıyorum ?

EminG

Em El Ci Pıro Oğ may Gat !
En iyi cevaplar
0
Değerli Forumdaşlarım Acaba Aranızda Güzel Bir Premium Fakat Türk Sunucu Bileniniz varmı ? ? ?

EminG

En iyi cevaplar
0
Bu Duruma Çok Sinirleniyorum
MCSC (Reklam Olmasın Diye Yanlış Yazdım) Hunger Games Sunucusunun %40'ı Türklerden Oluşuyor Kİ Bu Durum Türklerin Arasında Bolca Premiumun Olduğunu Gösteriyor
Ancak Biri Çıkıp Faction Premium Sunucu Açtığında Sunucuda Olan Kişi Sayısı 10-15
Minecraft Türk Kendi Sunucusunu Açmıştı Premium Diye 1000 Kapasiteli HUB Sunucuda 30 Kişi Vardı
Nasıl Bir Çözüm Bulunabilir Bir Fikri Olan Varmı ?

PertalWinchester

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Duruma Çok Sinirleniyorum
MCSC (Reklam Olmasın Diye Yanlış Yazdım) Hunger Games Sunucusunun %40'ı Türklerden Oluşuyor Kİ Bu Durum Türklerin Arasında Bolca Premiumun Olduğunu Gösteriyor
Ancak Biri Çıkıp Faction Premium Sunucu Açtığında Sunucuda Olan Kişi Sayısı 10-15
Minecraft Türk Kendi Sunucusunu Açmıştı Premium Diye 1000 Kapasiteli HUB Sunucuda 30 Kişi Vardı
Nasıl Bir Çözüm Bulunabilir Bir Fikri Olan Varmı ?
Mojang Beleşe Minecraft Dağıtırsa olabilecek bir şey buda Mojangı iflasa sürükleyecek bir şey yani boşuna arama bulamazsın bulsanda nadir 2 veya 3 kişi anca olur

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
SonOyuncu gibi hub sunucular minigames ekler Gibi Premium kısmı ekleyebilir,sadece preleri alıp güzel ve kaliteli bir oyun oynayabilir
Kendi sunucumdada kullanıcam bunu

EminG

En iyi cevaplar
0
Bence Mutlaka Bir Yada 2 Tane Böyle Sunucu Vardır Ve Biz Bulamıyoruzdur -_- Umutsuzluk...